Devletini Kur, Büyü, Savaş veya Yönet - SuperImperial - Risk Online Forum 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çoğu kişi gelmiyor onları bekliyoruz benden öneri saat 14 te gelip 15 e kadar kalın çıkın zaten gelmeyenler yüzünden ilerlemiyor oyun

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buyurun kurallar'da eksikler olduğundan full kuralları güncelledik bekleriz oyun yarın 15'de başlıcak tüm oyuncular işlemini yapmadan tur atlanmıcak.Maksimum bekleme süresi 1 gün tüm oyuncular işlemini yaptığı taktirde tur atlanıcak.Bekleme olmucak.
Oyun Yöneticileri yani bilgileri güncelleyen ameleler :yıkıl: @blade20090999 ve @FurdiePascia

Ek Kurallar daha eklenicek:
Kurallar:
Askeri ve Siyasi anlaşmalar siyaset chat'inde yapılır.

Dünyayı etkilicek olayla öüttefik paktlar savaş ilanları dinyadaolaylar chatinde duyurulur.

Sınır Olmayan ülkeler Kara yoluyla saldırıya geçemez.Beyaz bölgeler keşfedilmemiş ve askerlerin girmeye korktuğu bölgeler olarak kalır bir ülkenin eline geçmediği sürece

Gemi yada uçak ile araştırmaları yapılırsa saldırı yapılabilir uzaklık gözetmeksizin fakat uzaklığa bağlı tur sürer varmak.

vatansbeytr-bugün saat 01:03

Vergi kuralları bölge ve ülke gözetmeksizin Haritadaki sınır bölgeler sayısı kadardır yani 1 bölgen varsa 1X100 = 100 Altındır.

Paktlarda Vergi ortak veya Ayrı alınabilir isteklerine kalmış

Binaları kurulmuş bir şehir düşman tarafından ele geçirilirse tüm özellikler düşmana geçer.

Tüm binaların geliştirmeleri her seviye başına 1 turdur.

Krallık Değişkenleri-------------------------------------

Altın:

Asker Sayısı:

Binalar:

Bağlılık:(Her %1 vergi azalması %2 bağlılık düşürür.)

Vergi:(Her %1 veri 10 altın demektir.)(Toplam ülke kazancı = Vergi *10 * Şehir sayısı)(%5 lik vergi için 2 şehre hesaplarsak Gelir = 5102 'den = Tur başına 100 altındır.)(düzenlendi)

Din:(Din ve Din içindeki mezhebi ve bonusu burada yazar.)(düzenlendi)

Bonus:(3 tür bonus vardır Askeri , Ticari , Yapı bonusu)

--------------------------------------------------------(düzenlendi)

Her Turda Maksimum 1 Bina geliştirmesi yapılabilir.

Her Turda sadece tek tip asker üretilebilir.

Her Turda tek tip Gemi üretilebilir.

(Yani bir turda Çaylak okçu ve Ticari gemi basabilirsin falat Çaylak okcu ve piyade basamazsın.)

vatansbeytr-bugün saat 02:01

Ticaret Yolları deniz hariç kurmak için sınırlarınız içinde olması gerekir yolun.Yol başına geçtiği şehir çarpı x 100 altındır.

Ticaret yolunun üstünden geçmesini istemezse krallık o yol yapılamaz.

Gemi ticaret yolunda ise boğaz tek geçiş yolu ise ve boğaza hakim ülke varsa o istemezse yol iptal olur.

Gizli antlaşmalar Özel chatten yapılır.Şartları fotoğrafını çekin sonra karşı taraf uymazsa kanıt göstermek zorundasınız.(düzenlendi)

Gizli Antlaşmada olsa anlatşma yaptığınızı içeriğini söylemeden belirtmek zorundasınız dünyadaolanlar chatine şunu yazın : X ülkesi İle Y ülkesi antlaşma yaptı.

Diğer Antlaşma Çeşitleri: X ülkesi Y ülkesine savaş açtı . X ülkesi Y ülkesine Ateşkes ilan etti . X ülkesi Y ülkesine müttefik oldu. X ülkesi Y ülkesine pakt teklif etti veya pakt oldu. X ülkesi Y ülkesi arasında ticaret antlaşması yapıldı.(düzenlendi)

Yazı odalarını amaçları dışında kullananlar uyarılır.Tekrar ederse oyundan atılır.

Gizli olmayan anlaşmalar siyasi chatten yapılır.(Aynı anda olabilicek antlaşmalar sebebiyle birden fazla siyasi chat mevcuttur.)(siyasi chatte özel krallar arasında yada müttefikler arasındaki konusmalar için salon olarak kullanılabilir.)

Başlangıcta 3 yer alınıcak.İlk tur 3 yer bedavaya alınıcak.

Her şehirde 20 çaylak okçu 10 Yaya piyade bulunur. Biz altın karşılığı onların silah bırakmasını sağlarız ve şehri teslim alırız kralı olmayan bir şehrin askerlerini parayla satın almak kolaydır.Askerler sana gelmez parayı alıp kendilerine bir köy hayatı kurarlar eee sonuçta askerlik de zor

Oyun mekaniği hakkında kısa bilgi
Şehir nasıl alınır ?

Şehirler İlk ülke kurulurken yan yana 3 bölge seçmek zorundasınız sınır bağlantıları olan

İlk tur başladığında 3 tane daha ücretsiz alabilirsiniz.

2.Turdan sonraki turlarda bir şehir 500 altına alınıcak.

Peki neden pahallı çünkü şehirlerin vergileri oyunda çok kolay para kazanmamızı sağlıyor. Dengelemek amaçlı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(düzenlendi)

Bağlılık %50 den aşağıya düşerse ne olur ?

Halkın artık senin otoritenden şüphe etmeye başlamıştır şuanki hayatlarından memnun değiller ve bunun sorumlusunu sen görüyorlar tek çareyide seni devirmekte buluyorlar.

Vergi vermekten vazgeçerler. Tüm şehirlerden vergi alamazsın.(düzenlendi)

Altınım hiç yok ve vergi vermiyorlar gelişemiyorum böyle kaldım ne yapabilirim.Bu duruma düşmekle büyük hata ettin diğer krallıklardan altın talep edip şenlik yapmalısın %50 nin üstüne çıkarana kadar.

Peki bu sana pahallıya patlarmı evet çünkü diğer krallıklar sana öyle bedavaya altın vermez şartlar koyarlar burası kurtlar sofrası bedava ekmek yok.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peki biz şehir alırken neden altın veriyoruz bu çok mantıksız değil mi ?

Bizim verdiğimiz para aslında şehirdeki askerlerin silah bırakma fidyesidir ve sen sormadan söyliyim o askerler bize gelmez askerliği aldıkları para ile emeklilik yaparlar

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neden 2 bonus seçemem ozaman çok güçlü olurum değilmi ? (düzenlendi)

Seni çakal şey işte bu yüzden sadece 1 tane seçme imkanın var .

Toplam kaç bonusumuz olucak ?

Din Bonusu ve Sizin seçtiğiniz bir bonusla 2 Bonusunuz olucak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konuştuğum kişinin hangi renk olduğunu unuttum napıcam ?

Bunu düşünmüştük ülkerenkleri yazı odasına gir ve herkezin rengini ordan öğren ve kendi rengin orda yoksa eklemeyide unutma (düzenlendi)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kim Kimle dost kim kimle düşman kafam karıstı ?

Paktlar yazı odasında müttefikleri bulabilirsin antlaşmalar ve savaşlar dünyadaolanlar sekmesinde açıklanıyor oraya bir bak

Bazı yerlerde cümle düşüklüğü olabilir.Gececi kafayla bu kadar oldu :pof:

Mockingjayyisback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Katılım formu
Din: Bir pagan dini olan Wiccalık. (Vika)
Devletinizin İsmi: Büyülü Orman
Ulusunuzun İsmi: Belli bir ulus adına sahip değil,büyülü ormanda çeşitli özelliklere sahip birçok canlı ve masal kahramanı bulunur.
Militarizm(%): %20
Agresiflik(%): %40
Ülkenizin Haritadaki Yeri:
(Yan yana olan 3 şehri boyayın): Mobildeyim
Yönetim Şekli: Krallık,fakat Şeytani Kraliçe olarak kocam olan Kral Leopold'un kalbini sökerek yok ettim.
Ek Bilgi: Büyülü Orman mekanları ,
Agrabah : Bir çöldür.Alaaddin ve çok zehirli Agrabah yılanları burada yaşar.

Camelot: Kral Artur ve en güçlü büyücü olan Merlin burada yaşar. Kral Artur zalim,aptaldır

Sonsuz Orman : Ülkem sadece üç şehirle sınırlandırılsada Sonsuz Orman Kraliçe (BEN) tarafından yapılan bir lanet ile ortaya çıkmıştır. Gerçekte yoktur,Lanet kişi gönderilir .

Arendelle: Buz ve Kar Kraliceleri olan Elsa ve Snow Queen burada buzdan kalelerinde yaşar.

Varolmayan Ülke : Peter Pan ve kontrol ettiği çocuklar burada yaşar. Fakat Peter Pan Rumpelstiltskin (Karanlık olan) tarafından pandoranin kutusuna hapsedilmistir.

Büyülü Orman sonsuz genişliğe sahip,büyü dolu bir diyardır. birçok Krallık olsada hepsi Kraliçeye (Bana) bağlıdır. Kötü Kraliçe (Ben) diyarlardaki en güçlü üçüncü büyücü dür,zalim katı ve intikam peşindedir. Halk isyan çıkaramaz,Tek bir büyü hareketi ile hepsini öldürebilir.

BUYULU ORMANDA SIHRIN ORTAYA CIKISI

Binlerce yıl önce,kavurucu sıcaklığa sahip Agrabah çöllerinde seyahat eden Merlin susuz düşmüştür ve yakarmaya başlamıştır. Tanrilarına yalvardigi an ileride Kutsal Kase belirtmiştir. Su dolu kaseden sadece hak eden kişi icebilecektir. Son gücü ile kaseye koşarak,"izninizle" dedi. Kaseyi kavradı suyu içti ve ilk sihir ortaya çıktı. Merlin yere uzandı. Ellerini yere koydu ve gördü ki çöl olan Agrabah yerini çimen,ağaçlara birakti. Merlin PAGAN Tanrıları tarafından kutsandı. İlk ve en güçlü büyücüdür.
@FurdiePascia

EDIT- Büyülü Orman pasiftir. Kötü Kraliçe olarak ülkeme gelecek saldırıları büyü ile defederim fakat büyülü Orman dışında büyü olmadığından başka ülkelere saldiramam.

Son düzenleme:

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılım formu
Ulusunuzun İsmi: Belli bir ulus adına sahip değil,büyülü ormanda çeşitli özelliklere sahip birçok canlı ve masal kahramanı bulunur.
Yönetim Şekli: Krallık,fakat Şeytani Kraliçe olarak kocam olan Kral Leopold'un kalbini sökerek yok ettim.

Camelot: Kral Artur ve en güçlü büyücü olan Merlin burada yaşar. Kral Artur zalim,aptaldır

Sonsuz Orman : Ülkem sadece üç şehirle sınırlandırılsada Sonsuz Orman Kraliçe (BEN) tarafından yapılan bir lanet ile ortaya çıkmıştır. Gerçekte yoktur,Lanet kişi gönderilir .

Arendelle: Buz ve Kar Kraliceleri olan Elsa ve Snow Queen burada buzdan kalelerinde yaşar.

Varolmayan Ülke : Peter Pan ve kontrol ettiği çocuklar burada yaşar. Fakat Peter Pan Rumpelstiltskin (Karanlık olan) tarafından pandoranin kutusuna hapsedilmistir.

Büyülü Orman sonsuz genişliğe sahip,büyü dolu bir diyardır. birçok Krallık olsada hepsi Kraliçeye (Bana) bağlıdır. Kötü Kraliçe (Ben) diyarlardaki en güçlü üçüncü büyücü dür,zalim katı ve intikam peşindedir. Halk isyan çıkaramaz,Tek bir büyü hareketi ile hepsini öldürebilir.

Binlerce yıl önce,kavurucu sıcaklığa sahip Agrabah çöllerinde seyahat eden Merlin susuz düşmüştür ve yakarmaya başlamıştır. Tanrilarına yalvardigi an ileride Kutsal Kase belirtmiştir. Su dolu kaseden sadece hak eden kişi icebilecektir. Son gücü ile kaseye koşarak,"izninizle" dedi. Kaseyi kavradı suyu içti ve ilk sihir ortaya çıktı. Merlin yere uzandı. Ellerini yere koydu ve gördü ki çöl olan Agrabah yerini çimen,ağaçlara birakti. Merlin PAGAN Tanrıları tarafından kutsandı. İlk ve en güçlü büyücüdür.
@FurdiePascia

EDIT- Büyülü Orman pasiftir. Kötü Kraliçe olarak ülkeme gelecek saldırıları büyü ile defederim fakat büyülü Orman dışında büyü olmadığından başka ülkelere saldiramam.
Hacı MMORPG???

meh sonunda oyun düzelmiş geri yaz amacım buydu :pof::pof::pof:
Katılım Formu:
Devletinizin İsmi: Bakü Arap-Azer Devleti
Ulusunuzun İsmi: Arazer
Militarizm(%): 95
Agresiflik(%): 30
(Yan yana olan 3 şehri boyayın):

Yönetim Şekli: Laik,cumhuriyet var ama diktatörlük var :(
Ek Bilgi: İran tarafından göçen Azerler ve Musul'dan göçen Araplar tarafından kurulan 2 milletli federasyon tipi tek partili cumhuriyet.Halkın çoğunluğu Müslüman ama azıcık da olsa Hristiyan var.

best paint.net skilzz bayrak veya bayraklı harita üsteyen sülesin

Mockingjayyisback

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hacı MMORPG???

meh sonunda oyun düzelmiş geri yaz amacım buydu :pof::pof::pof:
Katılım Formu:
Devletinizin İsmi: Bakü Arap-Azer Devleti
Ulusunuzun İsmi: Arazer
Militarizm(%): 95
Agresiflik(%): 30
(Yan yana olan 3 şehri boyayın):

Yönetim Şekli: Laik,cumhuriyet var ama diktatörlük var :(
Ek Bilgi: İran tarafından göçen Azerler ve Musul'dan göçen Araplar tarafından kurulan 2 milletli federasyon tipi tek partili cumhuriyet.Halkın çoğunluğu Müslüman ama azıcık da olsa Hristiyan var.

best paint.net skilzz bayrak veya bayraklı harita üsteyen sülesin
Kraliçenin önünde eğil köylü

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılım formu

@FurdiePascia

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha harita bile seçilemezken birde rp yapıcaz.

Yeni harita da geldi.Saçma sapan haritalardan dolayı birdaha girmemek üzere ayrılıyorum.Hacı o harita ne ya kardeşim çiziyor onu.

MC_OmerTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Devletinizin İsmi: Ömerli Sosyelist Cumhuriyetler Birliği ( ÖSCB )
Ulusunuzun İsmi: Ömerliler
Militarizm:
%76
Agresiflik: %86

Yönetim Şekli: Sosyalizm (Cumhuriyet)
Ek Bilgi: Bütün Irkların Tek Bir Devlette Toplanmasını Amaçlar.

Devlet, Halk Ve Devlet Başkanı Tarafından Yönetilir. ir Meclis Vardır. İşçilere Önem Verilir.
Devlet Bütün Dinlere İzin Verir. Resmi Dini: Müslümanlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...