bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Birazcık alay etmişsin gibi görünmüş o atmışlardırda önyargı ile atmak iyi değildir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
konuyu eleştiririz ve bam
Birazcık alay etmişsin gibi görünmüş o atmışlardırda önyargı ile atmak iyi değildir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
konuyu eleştiririz ve bam
kardeş benim forum konumada böyle eleştiriler geldi onlara uyarı yok banamı var ?Birazcık alay etmişsin gibi görünmüş o atmışlardırda önyargı ile atmak iyi değildir.
Fikir belirtmek önemlidir. Ama her zaman fikrini belirttiğinde olumlu şeyler olmaz. örneğin Türkiye'de..
Ben şahsi görüşüm olarak, Fikir belirtilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.
Ortada yanlış bir durum yok. Yakın zamanda konu kapanır iyi forumlar ^.^
Yanlış olan bir durum yok ama bu ceza alacağın gerçeğini değiştirmez. #
Bunları normal karşılaman lazım burası Türkiye, Sıla yenikapı mitingine karşı yorumunu belirttiğinde neler olduğunu görmedinmi :/Sorunda Tam Olarak Bu,
Neden İnsanlar Fikirlerini Paylaştıklarında Yasaklanıyorlar ?
Forumun %99'unu Kapsayan Üyelerin Eleştiri Yapmasına İzin Yok.
Bunu Normal Şekilde Konuşmamızın Neresi Yanlış ?
Arkadaş onların yorumunu onaylamıştır sonuçta bu işler böle yürümüyo mu ?kardeş benim forum konumada böyle eleştiriler geldi onlara uyarı yok banamı var ?
Gerçekten son dediklerine inanıyormusun ?Yetkililerden gercekten şikayetciyim 2 konu actım 2 konum gerekcesiz silindi Ve bi acıklamasıda yoktur bu yönetimden şikayetciyim bian önce degişmesi lazım![]()
konum onaylanmadı 2 kere actım nerde bunu sebebi yok olay bu hocam vıjdanına kalmış bir durumGerçekten son dediklerine inanıyormusun ?
Ve işin en komiği de Exo'nun birazdan gelip her yoruma bir şekilde cevap bulabilecek olması, haliyle de haklı çıkacak olması.(Üzücü)