Hadi Yetkilileri Eleştirelim (Bunada İzin Verin Artık)

y0y0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Exo İsimli Kullanıcının Söylediklerini Biz Üyeler Söylemiş Olsak Şuanda Çoktan Uyarılarımızı Alıp Oturmuş Olmuştuk.
Neden Yetkililerde Yargılanmasın ? Bu Açılan Onlarca Konudan Sadece Bir Tanesi Birkaçını Dikkate Alsalardı Bence Bu Duruma Gelmezdik.​
Bizden Rütbeleri Fazla Diye Kurallara Uymazlarsa Karşılık Alınmalı Ama Olmayınca Olmuyor <_<

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fakir, sakat ya da geri zekalı olduğun için mi alındın yoksa tartışma yaratmaya mı çalışıyorsun ? İkisi de muhtemel...Exo nun mu konuyla ilgili bir yazısı vardı, forum ve yetkililerin açıklarını aramak yerine forumla alakalı konuları okuyor musun bilemem tabi ama okumadıysan : https://forum.gamer.com.tr/konu/disiplin-ve-duezen-guencellemesi.335744/
Kısaca, amacın sorunları çözmek olsaydı Konu-Dışın a herkesin görebileceği bir şekilde yayınlamazdın şerlokcum.
Malesef Bu Konuda Yönetim Bize Yardımcı Olmuyor,
Ben Bu Üyeyi Forum Destek Bölümünden Rapor Etsem Ne Olur ?
Koyunu Kurda Emanet Etmek Oluyor Bu.​

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizden Rütbeleri Fazla Diye Kurallara Uymazlarsa Karşılık Alınmalı Ama Olmayınca Olmuyor <_<
Aslında o olayı sadece 1 forumda rastladım öbür türlü hiçbir şey yapılmıyo ondada forum kurucusu kendine uyarı vermişti :D oda bir üye şikayet etti diye. .d Öbür türlü çoğu forumda aynı şeyler oluyor yetkililer yanlış yaptımı bir şey fark etmiyor.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Görüldüğü üzere arkadaşımızın derdi tasası haksız olması ve bunu birini kötüleyerek kendini haklı çıkarma yoluna düşmesi bunun halk arasında ki adı "aşağılık kompleksi"dir bunu burada paylaşmayacaktım huylarım arasında bu tarz şeyler yoktur, ama görüyorum ki hala haksız olduğunu kabullenmemen ve kendini haklı çıkartmak için burada insanları senin yönünde haklı olduğuna karar vermeleri için teşvik etmen gibi çocuksu bir davranış açıkcası hiç tasvip edilebilecek bir şey değil, bu yüzden sana tavsiyem birini kötüleyerek kendini iyi histteğin gerçeğine hiç kapılma netice hala aynı, ve sana son olarak şunu da demek istiyorum, bunları oku sonra seni yolcu ederiz malum biz aramızda söz vermeyi başka bir şeye benzeten şahısları bulundurmak istemiyoruz.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yazık ki bu konuda silinecek. Arkadaşlar artık şunu kafanıza alın şuanki yönetim kesinlikle eleştiri kabul edemiyor. Benim sırf "iplenmedik" yazdığı için uyarı yiyen arkadaşlarım. Artık yönetim her cümleyi her kelimeyi kafasına göre kurguluyor ve buna göre insanları yasaklıyor.

"Döşükıllı" isimli hesabımda bana özelden ve profilimden küfürler eden bir çocuğu insanlık olsun boşvereyim o da takılsın forumda diye rapor etmedim. Kalkıp 2. uyarımda yasak attılar. Bu nedir ya, artık insanlar yazı yazmaya korkar oldu. Bu özgür platforumu ne hale getirdiniz. Yapamayacaksanız boşuna ellemeyin o zaman. 2014 yılında bu foruma üye olduğumda "Rayandu" ve bir forumun belli bir kısmı "2013 kitlesi çok iyi bu yeni kitle çok kötü" diye sızlanıyorlardı o sıralar durumu anlamamıştım bu kitle güzel niye böyle yapıyorlar kafasındaydım şu an anlıyorum Rayandu'nun ve o zamanki üyelerin ne dediğini. Bu forum artık bir kısır döngüye girdi her sene her sene gittikçe batmaya başladı. Kontrolsüz açılan konuları bile ellemeyen adamlar sırf kendinelerine ters düşen bir iki kelime yüzünden ban atmaya başladılar.
şu an zaten bunca insan boşa yakınırız burada yorumların hiçbirinin en ufak değeri yok, ancak içersinde en ufak yöneticinin gururunu incitecek, siniri bozacak, hoşuna gitmeyecek bir şey varsa başımız yanacak. Daha yönetici kadrosu kurallara uymuyorken bunlardan yediğimiz uyarıların ne kadar mantıklı olmasını beklemeliyiz orası muamma.

y0y0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haklısıın ve Kendini
Aslında o olayı sadece 1 forumda rastladım öbür türlü hiçbir şey yapılmıyo ondada forum kurucusu kendine uyarı vermişti :D oda bir üye şikayet etti diye. .d Öbür türlü çoğu forumda aynı şeyler oluyor yetkililer yanlış yaptımı bir şey fark etmiyor.
Nasıl Kendine Uyarı Verdi xD

Yanlış Yazdım xD

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Görüldüğü üzere arkadaşımızın derdi tasası haksız olması ve bunu birini kötüleyerek kendini haklı çıkarma yoluna düşmesi bunun halk arasında ki adı "aşağılık kompleksi"dir bunu burada paylaşmayacaktım huylarım arasında bu tarz şeyler yoktur, ama görüyorum ki hala haksız olduğunu kabullenmemen ve kendini haklı çıkartmak için burada insanları senin yönünde haklı olduğuna karar vermeleri için teşvik etmen gibi çocuksu bir davranış açıkcası hiç tasvip edilebilecek bir şey değil, bu yüzden sana tavsiyem birini kötüleyerek kendini iyi histteğin gerçeğine hiç kapılma netice hala aynı, ve sana son olarak şunu da demek istiyorum, bunları oku sonra seni yolcu ederiz malum biz aramızda söz vermeyi başka bir şeye benzeten şahısları bulundurmak istemiyoruz.
eczaneci şerlok
good story

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedim size. İlla ki bir şekilde gelecek ve cevap verecekler. Haliyle de haklı çıkacaklar. Biliyordum. Tabi burası tartışma yerine döndüğünde de hepsi uyarı yiyecek. Ben kahinim :D