They001
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 2
2014 yıllarında prisoncrafttr vardı da ondan sonra okadar kalite göremedim ben yakın tarihte de hkmine çıktı.Hocam hiç Türk prison server var mı piyasada ?
2014 yıllarında prisoncrafttr vardı da ondan sonra okadar kalite göremedim ben yakın tarihte de hkmine çıktı.Hocam hiç Türk prison server var mı piyasada ?
Açıcam çalışmalarına devam ediyorum bir önceki prison sunucum :/Hocam hiç Türk prison server var mı piyasada ?
Ayrıca hkmine bilgilendirme o prison açmadı binevi bir rpg tarzı bir sunucuydu2014 yıllarında prisoncrafttr vardı da ondan sonra okadar kalite göremedim ben yakın tarihte de hkmine çıktı.
Yardim lazim mi ? Türkçeleştirme konusunda? Yardim edebilirim.Açıcam çalışmalarına devam ediyorum bir önceki prison sunucum :/
Konuya Git.
Ayrıca hkmine bilgilendirme o prison açmadı binevi bir rpg tarzı bir sunucuydu![]()
Hayır teşekkürler ama prisonda olmasını istediğiniz veya olması gereken sistemler'i vs özel mesaj yoluyla bana iletebilirseniz sevinirim.Yardim lazim mi ? Türkçeleştirme konusunda? Yardim edebilirim.
o garantiyi senin vermen gerekiyor bize ;_;Eğer +15 garantisi veriyorsanız hard factions açabilirim. Lapissiz ve rahat bir ortam olabilir. Hile de yasak. Tabii bana garanti vermelisiniz.
Teşekkür ederim yorumların için. Sunucumu ziyaret edip yorumda bulunabilen ender kişilerdensiniz o yüzden bu yorumunuzun önemi büyük.@Personinblack Çok güzel bir sunucu yapıyor tavsiye ederim fakat benim aradığım tür o değil ;_;
Günceldir.
Tasvir edecek betimlemeyi buldum sonunda.
__
Aradığım sunucu Minecraft ile Warband oyunun Persistent World modu karışımı bir şeydir.
Mod tanıtımı için;
Şunları bi izleyin böyle bir sunucu yaparım diyen biri varsa bana ulaşsın.
Elbette illa böyle olcak diye bir zorunluluk yok. Tarıma dayanan bir ekonomisi olsun, sıcak sohbetler olsun, çoluk çocuk hile hurda bizden uzak dursun, sunucu zor olsun yeter.
Easyde bile 10+ alırken neden hard açayım ki o zaman...o garantiyi senin vermen gerekiyor bize ;_;
Çünkü tek derdin para ve oyuncu. Ama bilmediğin bir şey var iyi bir sunucu er yada geç hakettiği değeri alır, gereken saygıyı görür. Klasikleşmiş sunuculardan bir tane daha açtığın zaman eline bir şey geçmez. Yeni bir deneyim edinmezsin veya yaptığın işten yeteri kadar zevk almazsın.Easyde bile 10+ alırken neden hard açayım ki o zaman...
Çünkü tek derdin para ve oyuncu. Ama bilmediğin bir şey var iyi bir sunucu er yada geç hakettiği değeri alır, gereken saygıyı görür. Klasikleşmiş sunuculardan bir tane daha açtığın zaman eline bir şey geçmez. Yeni bir deneyim edinmezsin veya yaptığın işten yeteri kadar zevk almazsın.
Lapisli Olsa Ama Klasik Olmasa Olurmu ?Güncel hala server arıyorum![]()