Kaliteli faction sunucusu kaldı mı?

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
@Personinblack Çok güzel bir sunucu yapıyor tavsiye ederim fakat benim aradığım tür o değil ;_;

Günceldir.
Tasvir edecek betimlemeyi buldum sonunda.
__
Aradığım sunucu Minecraft ile Warband oyunun Persistent World modu karışımı bir şeydir.
Mod tanıtımı için;

Şunları bi izleyin böyle bir sunucu yaparım diyen biri varsa bana ulaşsın.

Elbette illa böyle olcak diye bir zorunluluk yok. Tarıma dayanan bir ekonomisi olsun, sıcak sohbetler olsun, çoluk çocuk hile hurda bizden uzak dursun, sunucu zor olsun yeter.

Son düzenleme:

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer +15 garantisi veriyorsanız hard factions açabilirim. Lapissiz ve rahat bir ortam olabilir. Hile de yasak. Tabii bana garanti vermelisiniz.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Personinblack Çok güzel bir sunucu yapıyor tavsiye ederim fakat benim aradığım tür o değil ;_;

Günceldir.
Tasvir edecek betimlemeyi buldum sonunda.
__
Aradığım sunucu Minecraft ile Warband oyunun Persistent World modu karışımı bir şeydir.
Mod tanıtımı için;

Şunları bi izleyin böyle bir sunucu yaparım diyen biri varsa bana ulaşsın.

Elbette illa böyle olcak diye bir zorunluluk yok. Tarıma dayanan bir ekonomisi olsun, sıcak sohbetler olsun, çoluk çocuk hile hurda bizden uzak dursun, sunucu zor olsun yeter.
Teşekkür ederim yorumların için. Sunucumu ziyaret edip yorumda bulunabilen ender kişilerdensiniz o yüzden bu yorumunuzun önemi büyük.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Easyde bile 10+ alırken neden hard açayım ki o zaman...
Çünkü tek derdin para ve oyuncu. Ama bilmediğin bir şey var iyi bir sunucu er yada geç hakettiği değeri alır, gereken saygıyı görür. Klasikleşmiş sunuculardan bir tane daha açtığın zaman eline bir şey geçmez. Yeni bir deneyim edinmezsin veya yaptığın işten yeteri kadar zevk almazsın.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü tek derdin para ve oyuncu. Ama bilmediğin bir şey var iyi bir sunucu er yada geç hakettiği değeri alır, gereken saygıyı görür. Klasikleşmiş sunuculardan bir tane daha açtığın zaman eline bir şey geçmez. Yeni bir deneyim edinmezsin veya yaptığın işten yeteri kadar zevk almazsın.

Eleştiriniz için teşekkür ederim, bizde bu yüzden bir anket yapmak istiyoruz. "Ne yaparsak daha memnun kalırsınız?" rica etsem bunu yanıtlar mısınız? Özelden ip adresi atıyorum.