Ubuntuya geçmeyi düşünüyorum ama bilenlere bir sorum olucak .

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba .
Windows dan sıkıldım yani sürekli aynı başlatı görmek aynı semboller aynı şeyler görmek sıktı .
Ayrıca Performans ı biraz artsın istiyorum yani Youtubede en azından 360 p de görüntü donmadan izliyeyim oyun fln önemli deyil .

Sorum şu :
Bilgisayarımın özellikleri yeterli olurmu ?
İntel® Celeron® 326 2.53GHz
Ram : 1280 MB
Hafıza : 80 GB
Ekran : NWIDIA GeForce FX 5500 256 MB
Eğer yetersizse win xp de kalıcam .

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence hiç geçme geçersen sabır edip alışamazsan ve ubuntuyu kaldırmak windors kurma zahmetli bir iş skype : yaramaz.limonyeni

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeterli olur, ancak bu donmalar umarım internetle alakalı değildir.
Yok donmalar internet ile alakalı deyil öyle yükleniyor çubugu gibi bir şey gözükmüyor sadece video donuyor nasıl oyun donarsa onun gibi bir şey

Yeterli olur, ama kasarsa Lubuntu'ya geçmeyi dene, daha hızlı diyorlar.
Büyük iktimal öyle yaparım :)

Bence hiç geçme geçersen sabır edip alışamazsan ve ubuntuyu kaldırmak windors kurma zahmetli bir iş skype : yaramaz.limonyeni
Ubuntu nun kullanımı kolay diye duymuştum bir yerden o yüzden sıkıntım olmaz diye düşünüyorum .

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yok donmalar internet ile alakalı deyil öyle yükleniyor çubugu gibi bir şey gözükmüyor sadece video donuyor nasıl oyun donarsa onun gibi bir şey

Büyük iktimal öyle yaparım :)

Ubuntu nun kullanımı kolay diye duymuştum bir yerden o yüzden sıkıntım olmaz diye düşünüyorum .
malesef ki öle değil kaldırması bile zor :C ve ona her istediğin programı kuramazsın mesela driver filan yüklemek çok zor

eğer illede bir ubuntuyu denemek istiyorsan ubuntunun kurulu olduğu usb yi tak boot et ve demosunu kullan mesela driver kurmaya çalış

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sırf farklılık için geçiyorsan bence geçmemelisin. Her ne kadar benzesede tamamen farklı kullanıma sahip
Kullanıcı dostu diyolar ama aslında kullanıcının en büyük düşmanı linüx :D monitörü kırmıştım bir ara kaldırmaya çalışırken :D (sinirden ya ben geberecektim yada monitörüm)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Kullanıcı dostu diyolar ama aslında kullanıcının en büyük düşmanı linüx :D monitörü kırmıştım bir ara kaldırmaya çalışırken :D (sinirden ya ben geberecektim yada monitörüm)
Sana noluyor lan bi format atmak için monitörü kıracaksan sen Linux'u bırak Windows'ta kal ve "bilgisayarcı"ya ver bilgisayarı.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sana noluyor lan bi format atmak için monitörü kıracaksan sen Linux'u bırak Windows'ta kal ve "bilgisayarcı"ya ver bilgisayarı.
Hemen sinirlenen bir adamım birde ozamanlar internetim çok yavaştı windows 7 inmesini bekledim disk formatları uyuşmadığından kurulmadığını görünce ağlayacak gibi oldum ve monitöre geçirdim ama edinilmesi gereken bir deneyim ^^ (çaktırma ucuz monitöre geçirdim zengin taqlidi yapıyoq xd)

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
malesef ki öle değil kaldırması bile zor :C ve ona her istediğin programı kuramazsın mesela driver filan yüklemek çok zor

eğer illede bir ubuntuyu denemek istiyorsan ubuntunun kurulu olduğu usb yi tak boot et ve demosunu kullan mesela driver kurmaya çalış
Diğerleri kendisi otomatik yüklüyor diye duymuştum .
Sırf farklılık için geçiyorsan bence geçmemelisin. Her ne kadar benzesede tamamen farklı kullanıma sahip

Aslında birazda performans artışı istiyorum .
Benim PC 1.8 i 1 fps de açıyor belki 20 fps de açar diye düşünüyorum.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Diğerleri kendisi otomatik yüklüyor diye duymuştum .

Aslında birazda performans artışı istiyorum .
Benim PC 1.8 i 1 fps de açıyor belki 20 fps de açar diye düşünüyorum.
Performans artar evet ama kullanışlılık düşer ve hayır sadece wifi driver otomatik yükleniyor