- En iyi cevaplar
- 0
Oylama kararı ile sadece yetenek olmak üzere kodlanmaya başlanmıştır.
Oylama kararı ile sadece yetenek olmak üzere kodlanmaya başlanmıştır.
![]()
Sen ne diyosun alooooooo!!!!!Oylama kararı ile sadece yetenek olmak üzere kodlanmaya başlanmıştır.
![]()
Klasik sınıf siteminin açılımını anlatmamışsın ki sen burada.Sen ne diyosun alooooooo!!!!!
Burada ki oylamada yanlış anlatılmış. O yüzden diğer forumdaki oylamanın kullanılmasını istiyorum. Arkasındayım bu fikrimin!
#TeamSistem2Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Henüz yapım aşamasında bir sunucu.Hocam iyi Bir proje ama merak ettim ben ip yi göremedim verirseniz sevinirim kapalı betadaysa anlarım
Türkiye'de MMORPG sunucuların geliştirilmesi güzel, umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar, iyi çalışmalar...![]()
Teşekkürler
Oyuna yakında güncelleme gelecek. Hızlı adımlarla siz oyuncular için elimden gelen en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum.
Yeni Güncellemede Gelecekler (Düşünülüyor);
- Ev ve Birlik Karargâhı şehir içinden satın alına bilecek.
- Ev için dekorasyon paketleri Auz adlı NPC'den alınacak.
- Evi dekor edebileceksiniz.
![]()
- Çanta düzenlenmiştir.
![]()
Aga sen ne yaptın o itemler ne öyleÇok şekil oldu
![]()
Ev eşyaları 3D olmalı. Ne kadar 3D -> O kadar köfte(Oyuncu)Ya vallahi şu sunucuyu açmak için çok heyecanlıyımBiran önce açmak istiyorum ama sistemleri düzgün yapmazsam hem siz hem ben zevk alamayız
Hmm. Merakınızı gidermek için bu gün video çekebilirim. Başlangıç yeri biraz daha detaylı oldu (çok daha fazla) oyunu bilmeyen birisi direk öğrenir diye düşündüm
Bir kaç soru soracaktım birde;
- Sizce ev eşyaları 3D olsun mu ?
- Kaynak paketinde bir kaç bloğu resmi değişsin mi ? (Örneğin çimen, tahta, taş vs.)
Birde mavi kılıç çok güzel fakat biraz epic durmamış mı ? Oyunun havasını bozuyor gibiTeşekkürler
Oyuna yakında güncelleme gelecek. Hızlı adımlarla siz oyuncular için elimden gelen en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum.
Yeni Güncellemede Gelecekler (Düşünülüyor);
- Ev ve Birlik Karargâhı şehir içinden satın alına bilecek.
- Ev için dekorasyon paketleri Auz adlı NPC'den alınacak.
- Evi dekor edebileceksiniz.
![]()
- Çanta düzenlenmiştir.
![]()