Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oylama kararı ile sadece yetenek olmak üzere kodlanmaya başlanmıştır.

Sen ne diyosun alooooooo!!!!!

Burada ki oylamada yanlış anlatılmış. O yüzden diğer forumdaki oylamanın kullanılmasını istiyorum. Arkasındayım bu fikrimin!

#TeamSistem2
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sen ne diyosun alooooooo!!!!!

Burada ki oylamada yanlış anlatılmış. O yüzden diğer forumdaki oylamanın kullanılmasını istiyorum. Arkasındayım bu fikrimin!

#TeamSistem2
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Klasik sınıf siteminin açılımını anlatmamışsın ki sen burada.
Oyuncular kendi sınıfının kulanabildiği silahlara 2 yetenek ekleyebilecek.

AMA diğer sistemde tüm silahlar kullanılabilecek ve aynı şekilde 2 yetenek basılabilecek. TÜM SİLAHLAR!

Nithfael89

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam iyi Bir proje ama merak ettim ben ip yi göremedim verirseniz sevinirim kapalı betadaysa anlarım

Butlu

http://selim.pw
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de MMORPG sunucuların geliştirilmesi güzel, umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar, iyi çalışmalar... ^_^

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de MMORPG sunucuların geliştirilmesi güzel, umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Başarılar, iyi çalışmalar... ^_^

Teşekkürler :)

Oyuna yakında güncelleme gelecek. Hızlı adımlarla siz oyuncular için elimden gelen en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum.

Yeni Güncellemede Gelecekler (Düşünülüyor);

• Ev ve Birlik Karargâhı şehir içinden satın alına bilecek.
  • Ev için dekorasyon paketleri Auz adlı NPC'den alınacak.
  • Evi dekor edebileceksiniz.

• Çanta düzenlenmiştir.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Oyuna yakında güncelleme gelecek. Hızlı adımlarla siz oyuncular için elimden gelen en iyi şeyleri yapmaya çalışıyorum.

• Çanta düzenlenmiştir.
Aga sen ne yaptın o itemler ne öyle :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya vallahi şu sunucuyu açmak için çok heyecanlıyım :D Biran önce açmak istiyorum ama sistemleri düzgün yapmazsam hem siz hem ben zevk alamayız :D
Hmm. Merakınızı gidermek için bu gün video çekebilirim. Başlangıç yeri biraz daha detaylı oldu (çok daha fazla) oyunu bilmeyen birisi direk öğrenir diye düşündüm :)

Bir kaç soru soracaktım birde;

1. Sizce ev eşyaları 3D olsun mu ?
  2. Kaynak paketinde bir kaç bloğu resmi değişsin mi ? (Örneğin çimen, tahta, taş vs.)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya vallahi şu sunucuyu açmak için çok heyecanlıyım :D Biran önce açmak istiyorum ama sistemleri düzgün yapmazsam hem siz hem ben zevk alamayız :D
Hmm. Merakınızı gidermek için bu gün video çekebilirim. Başlangıç yeri biraz daha detaylı oldu (çok daha fazla) oyunu bilmeyen birisi direk öğrenir diye düşündüm :)

Bir kaç soru soracaktım birde;

1. Sizce ev eşyaları 3D olsun mu ?
  2. Kaynak paketinde bir kaç bloğu resmi değişsin mi ? (Örneğin çimen, tahta, taş vs.)
Ev eşyaları 3D olmalı. Ne kadar 3D -> O kadar köfte(Oyuncu)
Çimen, Tahta, Taş gibi birkaç blok 256x texture alırsa çok çok kaliteli olacaktır.

• Çanta düzenlenmiştir.
Birde mavi kılıç çok güzel fakat biraz epic durmamış mı ? Oyunun havasını bozuyor gibi :D