Timings Raporu

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lütfen timings için sorunun başladığı süre zarfında /timings on yazıp 10 dakikalık bir timings gönderin attığınız resimden tam olarak anlayamıyorum sorunun ne olabileceğini. Lütfen timings 15 dakikayı geçmesin yoksa doğru sonuç alamayız.

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen timings için sorunun başladığı süre zarfında /timings on yazıp 10 dakikalık bir timings gönderin attığınız resimden tam olarak anlayamıyorum sorunun ne olabileceğini. Lütfen timings 15 dakikayı geçmesin yoksa doğru sonuç alamayız.
Rapor 1 Satlik Ama Timings rapor sistemi deyistigi icin boyle

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Haklı olabilirsin fakat tam timings göremiyoruz üstelik 1 saatlik bir timingsden zaten doğru bir sonuç alamayız.
Aynen bende aynı hatayı aldım bugün spigotta olan bir sıkıntı heralde bende şöyle bir hata alıyorum timings'i yapıştırdığım zaman
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ama senin sorunun büyük bir ihtimail ile makineden kaynaklı olan bir problem makinede 1 sunucumu kurulu yolsa 1'den fazla sunucumu

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aynen bende aynı hatayı aldım bugün spigotta olan bir sıkıntı heralde bende şöyle bir hata alıyorum timings'i yapıştırdığım zaman
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ama senin sorunun büyük bir ihtimail ile makineden kaynaklı olan bir problem makinede 1 sunucumu kurulu yolsa 1'den fazla sunucumu
Dostum sen çok yanlış anladın :) Benim kastettiğim şey yukarıdaki arkadaşın verdiği timings 1 saatlik ve sadece bir fotoğraf içeriğini göremiyoruz yani. Bende sorun falan yok :)