Rapor 1 Satlik Ama Timings rapor sistemi deyistigi icin boyleLütfen timings için sorunun başladığı süre zarfında /timings on yazıp 10 dakikalık bir timings gönderin attığınız resimden tam olarak anlayamıyorum sorunun ne olabileceğini. Lütfen timings 15 dakikayı geçmesin yoksa doğru sonuç alamayız.
Dostum 1 saatlik rapordan bilgi alamam. Sorunun başladığı anlarda 10-15 dakikalık bir timings atmalısın. Yoksa doğru sonuç vermez. Ve bu şekilde değil /timings on ve /timings paste. Sonrasında bana link atacaksın.Rapor 1 Satlik Ama Timings rapor sistemi deyistigi icin boyle
Bana link atmalısın diyorum ve 1 saatlik değil lütfen mesajlarımı düzgün bir şekilde okur musun? Aksi halde sana yardımcı olamam.zaten oyle yaptim paperspigotdanmi kaynakli aceba rapor deyismis
Haklı olabilirsin fakat tam timings göremiyoruz üstelik 1 saatlik bir timingsden zaten doğru bir sonuç alamayız.Makineden kaynaklı olan bir problem olabilir veyaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.linkte olan şeyleri sunucunda uygula.
Aynen bende aynı hatayı aldım bugün spigotta olan bir sıkıntı heralde bende şöyle bir hata alıyorum timings'i yapıştırdığım zamanHaklı olabilirsin fakat tam timings göremiyoruz üstelik 1 saatlik bir timingsden zaten doğru bir sonuç alamayız.
Dostum sen çok yanlış anladınAynen bende aynı hatayı aldım bugün spigotta olan bir sıkıntı heralde bende şöyle bir hata alıyorum timings'i yapıştırdığım zamanLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ama senin sorunun büyük bir ihtimail ile makineden kaynaklı olan bir problem makinede 1 sunucumu kurulu yolsa 1'den fazla sunucumu