MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar. Son Novem Bükücü'yü baştan aşağı yeniledim. Kod ve görünüş tamamen değişti. İşte size bu halini vermek istedim. Bu hali sadece görünüş amaçlıdır. Henüz savaş mekanikleri eklemedim. Aklınıza gelen bir savaş mekaniği varsa oyuna bir göz attıktan sonra yazabilirsiniz. Saldırıların hasarları gibi özellikleri söylemenizi çok isterim. Oyunun bu halinde şifre yerine "megadebug" yazarsanız kayıt dosyası oluşmaz. Sadece deneme için açmış olursunuz. İşte indirme linki burada:
Virustotal de burada:
İyi oyunlar... (diyemem
)
@GodofMilker @ByNovem @MhaWTHoR
Bunlar oyunda özel saldırıları veya savunmaları olan kişilerdir. Baştaki şifre de sadece onlara özel saldırıların açılması amacıyla konulmuştur. Tabi bu haliyle farketmiyor.
Oyunda 2 tane "Easter Egg" bulunmaktadır. Bunları kod dışında bulmanız imkansız sanırım. Aynı zamanda "Get rekt m8" yazısını görürseniz merak etmeyin. O yazı sadece test amaçlı konulmuştu.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Virustotal de burada:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İyi oyunlar... (diyemem
@GodofMilker @ByNovem @MhaWTHoR
Bunlar oyunda özel saldırıları veya savunmaları olan kişilerdir. Baştaki şifre de sadece onlara özel saldırıların açılması amacıyla konulmuştur. Tabi bu haliyle farketmiyor.
Oyunda 2 tane "Easter Egg" bulunmaktadır. Bunları kod dışında bulmanız imkansız sanırım. Aynı zamanda "Get rekt m8" yazısını görürseniz merak etmeyin. O yazı sadece test amaçlı konulmuştu.
Son düzenleme: