Son Novem Bükücü v2.00

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Son Novem Bükücü'yü baştan aşağı yeniledim. Kod ve görünüş tamamen değişti. İşte size bu halini vermek istedim. Bu hali sadece görünüş amaçlıdır. Henüz savaş mekanikleri eklemedim. Aklınıza gelen bir savaş mekaniği varsa oyuna bir göz attıktan sonra yazabilirsiniz. Saldırıların hasarları gibi özellikleri söylemenizi çok isterim. Oyunun bu halinde şifre yerine "megadebug" yazarsanız kayıt dosyası oluşmaz. Sadece deneme için açmış olursunuz. İşte indirme linki burada:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virustotal de burada:

İyi oyunlar... (diyemem :D)

@GodofMilker @ByNovem @MhaWTHoR
Bunlar oyunda özel saldırıları veya savunmaları olan kişilerdir. Baştaki şifre de sadece onlara özel saldırıların açılması amacıyla konulmuştur. Tabi bu haliyle farketmiyor.

Oyunda 2 tane "Easter Egg" bulunmaktadır. Bunları kod dışında bulmanız imkansız sanırım. Aynı zamanda "Get rekt m8" yazısını görürseniz merak etmeyin. O yazı sadece test amaçlı konulmuştu.

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Rakibim çok düşünceli çıktı. 5dk dır düşünüyor.
@MegaCrafter
Normalde 2 saniye düşünmesi gerekli. 2000 ms için program durduruluyor. Bu sayede kısa bir süre için ekrandaki yazıyı görebiliyorsun. O bilgisayardaki yavaşlığa bağlı olarak artabilir. Thread'in çalışması için biraz temiz alana ihtiyacı oluyor çünkü.

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Normalde 2 saniye düşünmesi gerekli. 2000 ms için program durduruluyor. Bu sayede kısa bir süre için ekrandaki yazıyı görebiliyorsun. O bilgisayardaki yavaşlığa bağlı olarak artabilir. Thread'in çalışması için biraz temiz alana ihtiyacı oluyor çünkü.
12 GB ram mevcut Bellek kullanımı %30

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka Plana Efektli Elametler Koysan Güzel Olur :)
Java için gif veya swf tipinde animasyonlar koyabilir miyiz bilmiyorum. Sadece resim çizme olayı var çünkü. Eğer animasyon yaparsam grafik yapmam gerekecek. Böyle basit bir oyun için gerekmez diye düşünüyorum yani :)

12 GB ram mevcut Bellek kullanımı %30
Bilemiyorum. Bendeki hali tamamen düzgün çalışıyor. Bazen öyle sakatlıklar yapabilir. Anonymous Thread kullandığım için bütün programı kontrol ediyordu. Sadece o ekranı kontrol eden bir Thread yaptığım zaman daha düzgün bir şey yapmaya çalışıcam :)

• Beğen
Reactions: scc

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
AnimatedFrames gibi pluginlerde Minecraft'ın framelerine gif getirilebiliyorsa senin yaptığın neden olmasın?

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Java için gif veya swf tipinde animasyonlar koyabilir miyiz bilmiyorum. Sadece resim çizme olayı var çünkü. Eğer animasyon yaparsam grafik yapmam gerekecek. Böyle basit bir oyun için gerekmez diye düşünüyorum yani :)

Bilemiyorum. Bendeki hali tamamen düzgün çalışıyor. Bazen öyle sakatlıklar yapabilir. Anonymous Thread kullandığım için bütün programı kontrol ediyordu. Sadece o ekranı kontrol eden bir Thread yaptığım zaman daha düzgün bir şey yapmaya çalışıcam :)
Ama Ayrı Bi Heycan Katar Bence Ama Gene Senin Fikrin (Steama Koy GreenLıght'ı Kesin Geçer :D 178TLden Satışa Koya 79Milyon Dünyalı Alıcak :D )

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Heçkıd bay zindev.
Özel Şifre Listesi
(özel saldırılar yapmak için oyunu açınca soruyor)

godofnovembüker:
2 Özel saldırı açılır(Zindev Qarate Saldırısı ve Novem Bükücü Saldırısı)
novemjavaking:
2 Özel savunma açılır(Fizik Savunması ve Java Savunması)
mahvator:
Babaanne Şarlatan Saldırısı'nı açar.
megadebug:
debug modunu açar,bütün özel saldırı ve savunmalara sahipsinizdir.

Ayrıca sleep atmayı unutmuşsun ,rakip hala düşünüyor.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heçkıd bay zindev.
Özel Şifre Listesi
(özel saldırılar yapmak için oyunu açınca soruyor)

godofnovembüker:
2 Özel saldırı açılır(Zindev Qarate Saldırısı ve Novem Bükücü Saldırısı)
novemjavaking:
2 Özel savunma açılır(Fizik Savunması ve Java Savunması)
mahvator:
Babaanne Şarlatan Saldırısı'nı açar.
megadebug:
debug modunu açar,bütün özel saldırı ve savunmalara sahipsinizdir.

Ayrıca sleep atmayı unutmuşsun ,rakip hala düşünüyor.
Şu anda hiçbir işe yaramıyor şifreler :D Sleep atmayı unutmadım. Bende gayet düzgün çalışıyor. Neden sizde sorun oluyor anlamadım. Ayrıca linki yenilemeyi unuttum. Hemen yeniliyorum. Zaten bu hali yapay zeka ile ilgili bir şey eklemiyor. Sadece görünüş olarak bakmanızı istemiştim.

Ayrıca 2 Easter Egg için de kasarsan iyi olur. Ama bunları özel mesaj olarak atsan bence daha iyi.

Bu arada şimdi linki yeniledim. O düşünme olayını yaptım. Yapay zekanın savunma yapması gibi bir ihtimal vardı. Eğer savunma yaparsa hiçbir şey olmuyordu. O yüzden oluyordu o olay. Düzelttim bu halinde.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatalar:
Rakibin Saldırısı gözükmüyor.
Savunmalar işlevsiz.
Saldırı ve Savunma avantajları yazmıyor.
Ölmüyorsun -10 Canla rakibi yendim.
Rakip ölmeyebiliyor.
Rakip çok düşünebiliyor.
Hamle geçmişi yok.
Oyunun bir mantığı yok :(

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatalar:
Rakibin Saldırısı gözükmüyor.
Savunmalar işlevsiz.
Saldırı ve Savunma avantajları yazmıyor.
Ölmüyorsun -10 Canla rakibi yendim.
Rakip ölmeyebiliyor.
Rakip çok düşünebiliyor.
Hamle geçmişi yok.
Oyunun bir mantığı yok :(
Bunu artık milyonuncu kez söylüyorum. Bu versiyonunun savaş ile ilgili hiçbir etkisi yok. Savunma ve Saldırı işlevlerini de zaten sizden istedim. Aklıma geldikçe ekliyicem. Rakibin düşünme sorunu düzeltildi. Ölme olayını da eklemedim.

Edit: Aslında hiçbir oyunun mantığı da yoktur. Oyunlar eğlenmek içindir. Oyuna ileride multiplayer desteği eklediğimde arkadaşlar ile çok güzel oynanabilir. Ayrıca oyunda her bir mekaniği öğrenmek eğlenceli bir şey olsun istiyorum. Bu yüzden avantajları vs. hiçbir şekilde yazmıyıcam. (Yani bir mekanik öğrenip arkadaşına göstermek istersin gibi)