Son Novem Bükücü v2.00

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bunu artık milyonuncu kez söylüyorum. Bu versiyonunun savaş ile ilgili hiçbir etkisi yok. Savunma ve Saldırı işlevlerini de zaten sizden istedim. Aklıma geldikçe ekliyicem. Rakibin düşünme sorunu düzeltildi. Ölme olayını da eklemedim.

Edit: Aslında hiçbir oyunun mantığı da yoktur. Oyunlar eğlenmek içindir. Oyuna ileride multiplayer desteği eklediğimde arkadaşlar ile çok güzel oynanabilir. Ayrıca oyunda her bir mekaniği öğrenmek eğlenceli bir şey olsun istiyorum. Bu yüzden avantajları vs. hiçbir şekilde yazmıyıcam. (Yani bir mekanik öğrenip arkadaşına göstermek istersin gibi)
Ciddi ciddi rakip düşünmeye başlayınca oyun duruyor.
Java 8 ile compile etmedin acaba ondan mı ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rakibe beyin Sponsor olabilirim?

Ölme olayını eklemedim. Bir dahaki versiyonda ekliyicem onu. Henüz savaşların bir etkisi yok...

Ciddi ciddi rakip düşünmeye başlayınca oyun duruyor.
Java 8 ile compile etmedin acaba ondan mı ?
Durum o olsaydı bile Thread.sleep metodu native bir metod. Yani Java versiyonlarında etkisi değişecek bir şey değil. Son versiyonda bir hatasını düzelttim. Bu halini de deneyip bir bak istersen...

AnimatedFrames gibi pluginlerde Minecraft'ın framelerine gif getirilebiliyorsa senin yaptığın neden olmasın?
Çünkü Minecraft 3 boyutlu bir oyun. Bu oyun için "render" işlemlerini eklemem gerekir. Ekleyebilirim tabii ki. Ama sonra...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ölme olayını eklemedim. Bir dahaki versiyonda ekliyicem onu. Henüz savaşların bir etkisi yok...

Durum o olsaydı bile Thread.sleep metodu native bir metod. Yani Java versiyonlarında etkisi değişecek bir şey değil. Son versiyonda bir hatasını düzelttim. Bu halini de deneyip bir bak istersen...

Çünkü Minecraft 3 boyutlu bir oyun. Bu oyun için "render" işlemlerini eklemem gerekir. Ekleyebilirim tabii ki. Ama sonra...

Bu haliyle denedim,sen söyledin tekrar indirip denedim.
Durum aynı,sorun Thread.sleep'de değil de diğer sınıfların yeni versiyonlarından kaynaklı olabilir.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben 3 saat düşünüyorum şimdi inat olsun diye.Benle satranç gibi böyle düşünmeli oyunlar oynayan zaten emzikle gelse bastonla dönüyor.Ama güzel olmuş baya bu kadar ilerleteceğini düşünmezdim.

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 3 saat düşünüyorum şimdi inat olsun diye.Benle satranç gibi böyle düşünmeli oyunlar oynayan zaten emzikle gelse bastonla dönüyor.Ama güzel olmuş baya bu kadar ilerleteceğini düşünmezdim.
Bir de buna 100lerce savaş mekaniği ve multiplayer eklediğümi düşün :)