[YARDIM] Rütbe Skripti Hazırladım, Çalışmıyor [ACELE]

ultimateasa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SKRIPT YAPTIM 2 SAAT BOYUNCA UGRASTIM SORUN BULAMIYORUM AMA CALISMIYOR YARDIM EDECEK?
Kod:
options:
    rb1:Uzman
    rb2:Usta
    rb3:Tecrubeli
    rb4:Efsane

on death of a player:
    if attacker is a player:
        add 1 to {rut.%attacker%}

command /rutbe:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            open chest with 1 rows named "Rutbe" to player
            format slot 0 of player with gold sword named "{@rb1}" with lore "&4&l{@rb1} olmak için 100 kişi öldürdüysen tıkla!" to close then run [make player execute command "rutbe {@rb1}"]
            format slot 0 of player with stone sword named "{@rb2}" with lore "&4&l{@rb2} olmak için 1250 kişi öldürdüysen tıkla!" to close then run [make player execute command "rutbe {@rb2}"]
            format slot 0 of player with iron sword named "{@rb3}" with lore "&4&l{@rb3} olmak için 2500 kişi öldürdüysen tıkla!" to close then run [make player execute command "rutbe {@rb3}"]
            format slot 0 of player with diamond sword named "{@rb4}" with lore "&4&l{@rb4} olmak için 7500 kişi öldürdüysen tıkla!" to close then run [make player execute command "rutbe {@rb4}"]
        if arg 1 is "{@rb1}":
            if {rut.%attacker%} is 100:
                execute console command "/manuadd %player% {@rb1}"
                broadcast "&7[&cLife&fMC&7] %attacker% basari ile {@rb1} rutbesine eristi!"
            else:
                send "&6&lDaha 100 Kişi Öldürmemişsin!"
        if arg 1 is "{@rb2}":
            if {rut.%attacker%} is 1250:
                execute console command "/manuadd %player% {@rb2}"
                broadcast "&7[&cLife&fMC&7] %attacker% basari ile {@rb2} rutbesine eristi!"
            else:
                send "&6&lDaha 1250 Kişi Öldürmemişsin!"
        if arg 1 is "{@rb3}":
            if {rut.%attacker%} is 2500:
                execute console command "/manuadd %player% {@rb3}"
                broadcast "&7[&cLife&fMC&7] %attacker% basari ile {@rb3} rutbesine eristi!"
            else:
                send "&6&lDaha 2500 Kişi Öldürmemişsin!"
        if arg 1 is "{@rb4}":
            if {rut.%attacker%} is 7500:
                execute console command "/manuadd %player% {@rb4}"
                broadcast "&7[&cLife&fMC&7] %attacker% basari ile {@rb4} rutbesine eristi!"
            else:
                send "&6&lDaha 7500 Kişi Öldürmemişsin!"

IbrahimOffical

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eklentilerin Eksik Olabilirki Bunu Senin Kodladıgını Düsünmüyorum Dostum Bir Yerden Tanıdık Geliyor Her Neyse Bütün Sk Eklentilerini İndir

ultimateasa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eklentilerin Eksik Olabilirki Bunu Senin Kodladıgını Düsünmüyorum Dostum Bir Yerden Tanıdık Geliyor Her Neyse Bütün Sk Eklentilerini İndir
1 yıl oldu ya anladım bütün sorunları çok saçma hatalar yapmışım bu arada kod alıntı değil arkadaşım bir kod attı o kod çalışmıyor dedi ben de editledim editledim olmadı buraya sordum (bi dahakine tarihe bak plz :D)

IbrahimOffical

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 yıl oldu ya anladım bütün sorunları çok saçma hatalar yapmışım bu arada kod alıntı değil arkadaşım bir kod attı o kod çalışmıyor dedi ben de editledim editledim olmadı buraya sordum (bi dahakine tarihe bak plz :D)
Tamam Kardeşim Bir Arkadasamız Foruma Bisi Yazınca Güncel Zanettim İyi Forumlar