Personinblack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
O halde yapabilecek birşeyim yok elimden bu kadarı geliyor spigot konusuna hatanın raporunu gönderebilirsin. Mentionlamayı unutma geliştiriciyi.dedihin gibi yaptım gine aynı hata
O halde yapabilecek birşeyim yok elimden bu kadarı geliyor spigot konusuna hatanın raporunu gönderebilirsin. Mentionlamayı unutma geliştiriciyi.dedihin gibi yaptım gine aynı hata
bukkit kulansak veya alternatif varmı acabaO halde yapabilecek birşeyim yok elimden bu kadarı geliyor spigot konusuna hatanın raporunu gönderebilirsin. Mentionlamayı unutma geliştiriciyi.
CraftBukkit artık öldü yanı desteği yok. Spigot kullanmak istemezsen değişik varyasyonları var. PaperSpigot gibi fakat Spigot her zaman en sorunsuzudur.bukkit kulansak veya alternatif varmı acaba
peki onu kulansak şu citizens sorunu cözülür mü veya abi başka npc plugin kulansak oyuncu üstüne tıklayınca istedihim biryere ışınlansınCraftBukkit artık öldü yanı desteği yok. Spigot kullanmak istemezsen değişik varyasyonları var. PaperSpigot gibi fakat Spigot her zaman en sorunsuzudur.
peki onu kulansak şu citizens sorunu cözülür mü veya abi başka npc plugin kulansak oyuncu üstüne tıklayınca istedihim biryere ışınlansın
[21:51:34] [Server thread/INFO]: [Citizens] Loading Citizens v2.0.16-SNAPSHOT (build 1308)
[21:51:34] [Server thread/INFO]: [Citizens] Enabling Citizens v2.0.16-SNAPSHOT (build 1308)
[21:51:34] [Server thread/ERROR]: [Citizens] Missing preferred location bundle.
peki shopkeepers gibi kulana bilir miyim özel itemler yapıp koyma ihtimalim veya shopkeppers i bu npcye baglama gibi"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Npc ile komut yazdırabilmeni sağlar. Gereksinimleri var sayfasında yazıyor kurmalısın onlarıda.
Yapamazsın. Bu plugin sadece komut çalıştırmanı sağlar npc ye tıklandığında.peki shopkeepers gibi kulana bilir miyim özel itemler yapıp koyma ihtimalim veya shopkeppers i bu npcye baglama gibi
tamam işte ışınlanmak bir komut degilmiYapamazsın. Bu plugin sadece komut çalıştırmanı sağlar npc ye tıklandığında.
"peki shopkeepers gibi kulana bilir miyim özel itemler yapıp koyma ihtimalim..." Dediğin için yapamazsın cevabını verdim. Oyuncuya komut girdirerek yapabileceğin her şey mümkün tabii ki.tamam işte ışınlanmak bir komut degilmitıklantıhında ışınlansın veya tıkladıhında direk item versin shopkeepers gibi olmasada
anladım peki cubecraft daki eggwars daki shop gibi bir yer yapmak mümkünmü"peki shopkeepers gibi kulana bilir miyim özel itemler yapıp koyma ihtimalim..." Dediğin için yapamazsın cevabını verdim. Oyuncuya komut girdirerek yapabileceğin her şey mümkün tabii ki.
Bahsettiğin sunucuyu bilmiyorum maalesef. Örnek gösterebilirsin yardımcı olmaya çalışırım.anladım peki cubecraft daki eggwars daki shop gibi bir yer yapmak mümkünmü