ATİNASAGA ÖZEL LAUNCHER ÖN GÖSTERİM

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
3- Spam: İçeriğin %50'sinden fazlası büyük harf içeren mesajlar spam olarak kabul edilir.
! LAUNCHERIMIZ HER GÜN DAHADA GÜNCELLENECEKTİR !

EN YENİ LAUNCHERİMİZ !

LAUNCHER ÖN GÖSTERİM DEVAMI GELİYOR ;
YENİ LAUNCHER TASARIMIMIZ !

ESKİ LAUNCHERİMİZ !

Skin benim :) - SemihFRKN *** FOTOGRAFLARIN DEVAMI GELİYOR !

Launcherimiz ATİNA EKİBİ - LCTR NETWORK - RABİSU Tarafından sorunsuzca hazırlanıyor !

Son düzenleme:

BySteve

En iyi cevaplar
0
Çok tanıdık geldi UI, umarım "o" sunucudan özendiğiniz tek şey budur. Paylaştığınızda kaynak kodunu incelemeyi baya istiyorum, umarım size aittir proje öyle ise tebrik ederim.
Herhangi bir açık bulunmamaktadır ve sistem tamamen bize aittir genede test etmek isterseniz paylaşım olunca indirirsiniz bakarsınız UI ler ayınım :)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcher yapmak veya ek bir program ile sunucuya girmek çok büyük oyuncu kaybın olacaktır. birçok kişi bunu düşündü diye biliyorum fakat oyuncu kaybını göze alamadığından yapmadı :/

Launcher yapıyorsan sunucuyu modlu aç önerim budur.

BySteve

En iyi cevaplar
0
Launcher yapmak veya ek bir program ile sunucuya girmek çok büyük oyuncu kaybın olacaktır. birçok kişi bunu düşündü diye biliyorum fakat oyuncu kaybını göze alamadığından yapmadı :/

Launcher yapıyorsan sunucuyu modlu aç önerim budur.
Hacım emin ol bu bütün özellikler düşünüldü aşırı bütçe harcıyacağız ve inşallah verdiğimiz hakkı alacağız bizimle olanlara şimdiden teşekkür ediyorum .

BySteve

En iyi cevaplar
0