TTL ayarını 600 seconds yaparsak (10 dakika), daha kısa bir sürede açılabilirYaklaşık olarak 1 gün bekledikten sonra sorunsuz çalacaktır.
Bazı sunucularda o ayar sıkıntı çıkarıyor. Sunucuda çıkarmasa bile bilgisayar o dns ayarını kayıt ediyor. Bilgisayar etmezse modem kayıt ediyor.TTL ayarını 600 seconds yaparsak (10 dakika), daha kısa bir sürede açılabilir![]()
hostinge yönlendirmesine gerek yok, direk sunucuya yönlendirsin yeter.play.asd.tk yapmak için dot.tk dan ücretsiz alan adı al. nameserverlarını hostingere bağla. hostingerden ücretsiz hosting al. dns alan editörüne gir. play i sunucu özür dilerim yönlendir. bu kadar basit.
dot.tk dan sunucuya yönlendirince düzgün çalışmıyor. (Denedim.)hostinge yönlendirmesine gerek yok direk sunucuya yönlendirsin yeter.
Senin yaptığın:
Alan adı --> sunucu --> sunucu
Benim yaptığım:
Alan adı --> sunucu
O senin sorunun. Boşuna webmaster demiyoruz kendimize.dot.tk dan sunucuya yönlendirince düzgün çalışmıyor. (Denedim.)
hostingerden sunucuya yönlendirince sorunsuz çalışıyor. (Denedim.)