Play.****.tk nasıl yapılır yardım

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Alan adını (domaini) satın aldıktan sonra dns ayarlarına giriyorsun. Oradan @ olan yönlendirmeyi sunucunun ip adresine yönlendiriyorsun.
Yaklaşık olarak 1 gün bekledikten sonra sorunsuz çalacaktır.

Çalışmazsa bilgisayarının cmd konsolunu açıp:
ipconfig -flusdns
yazacaksın. (Kesin çözümdür, denenmiştir.)

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
TTL ayarını 600 seconds yaparsak (10 dakika), daha kısa bir sürede açılabilir :)
Bazı sunucularda o ayar sıkıntı çıkarıyor. Sunucuda çıkarmasa bile bilgisayar o dns ayarını kayıt ediyor. Bilgisayar etmezse modem kayıt ediyor.
Yani kesin çözüm olarak modemi kapatıp tekrardan açtıktan sonra cmd üzerinden "ipconfig -flushdns" yazmak olacaktır.

Ek not: Daha böyle şeyleri bilmeyenler webmaster olarak forumda kendini tanıtıyor ya, ne desem bilemiyorum.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
play.asd.tk yapmak için dot.tk dan ücretsiz alan adı al. nameserverlarını hostingere bağla. hostingerden ücretsiz hosting al. dns alan editörüne gir. play i sunucu özür dilerim yönlendir. bu kadar basit.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
play.asd.tk yapmak için dot.tk dan ücretsiz alan adı al. nameserverlarını hostingere bağla. hostingerden ücretsiz hosting al. dns alan editörüne gir. play i sunucu özür dilerim yönlendir. bu kadar basit.
hostinge yönlendirmesine gerek yok, direk sunucuya yönlendirsin yeter.

Senin yaptığın:
Alan adı --> sunucu --> sunucu

Benim yaptığım:
Alan adı --> sunucu

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
dot.tk dan sunucuya yönlendirince düzgün çalışmıyor. (Denedim.)
hostingerden sunucuya yönlendirince sorunsuz çalışıyor. (Denedim.)
O senin sorunun. Boşuna webmaster demiyoruz kendimize.

Ek bilgi: Alan adını ilk olarak Cloudflare'e yönlendirirseniz https sertifikası alabilirsiniz.

Alan adı ---> cloudflare sunucusu ---> sunucu