Plugin kodlayan birçok kişi var bu forumda fakat ücretiyle çalışırlar. Bu tarz yetki vb. şeyler genellikle kabul görmez.tahminimce skyblock kodlayacak kadar bi insan burda dolanmaz spigot a bak![]()
tahminimce skyblock kodlayacak kadar bi insan burda dolanmaz spigot a bak![]()
Arkadaşlar, jascody bu işlerden pek anlamıyor; asıl istediği 0 dan plugin yazdırmak değil paket filan toplattırmak sanırsamPlugin kodlayan birçok kişi var bu forumda fakat ücretiyle çalışırlar. Bu tarz yetki vb. şeyler genellikle kabul görmez.
evet devam ettirebilirim beni Skype ekl görüşelim tabikide minesonic devm etsin çok emeğimiz geçti hepimizinPlugin kodlamak filan değil de. Serhan ile ben bu işlerden sıkıldığımız ve farklı sektörlerle uğraşmaya başladığımız için Minesonic i kapattık. Sen de Minesonic in oramını filan biliyorsun. Kapalı durması yerine eğer istersen Minesonic projesini sen devam ettirebilirsin. İlgilenirsen pm at![]()
Bilgisayarım tamirde, skype kullanamıyorum pm atabilirsin ya da [email protected] a mail atevet devam ettirebilirim beni Skype ekl görüşelim tabikide minesonic devm etsin çok emeğimiz geçti hepimizinbenm hiç fark etmez Skype = alihan1406 serhan yda sen ekleyebilirsiniz
100 lerce satır stript i plugine eş değer mi görüyorsun?Ayrıca yüzlerce satır ücretsiz olarak skript yazanlar var. Neden ücretsiz olarak plugin yazan çıkmasın![]()
Eş değer bile görmüyorum. 2 yıldır plugin ve skript yazıyorum. Birkaç aydır ara verdim. Plugin yazmak zor bir şey değil. Java öğrenmek biraz vakit alabilir. Zaten skriptte uzman olmak da o kadar vakit alacaktır. Yoksa bukkit kütüphanesini öğrenmekte pek bir zorluk yok.100 lerce satır stript i plugine eş değer mi görüyorsun?
0538 073 8716 Whatsapp Mesaj At Görüşelim ErenBilgisayarım tamirde, skype kullanamıyorum pm atabilirsin ya da [email protected] a mail at
Hiç paketlerle, patch finderlarla veya npclerle uğraştınız mı? Eğer uğraşmadıysanız bu şekilde düşünmeniz normal.Eş değer bile görmüyorum. 2 yıldır plugin ve skript yazıyorum. Birkaç aydır ara verdim. Plugin yazmak zor bir şey değil. Java öğrenmek biraz vakit alabilir. Zaten skriptte uzman olmak da o kadar vakit alacaktır. Yoksa bukkit kütüphanesini öğrenmekte pek bir zorluk yok.
Evet uğraştım ama demeye çalıştığım bu değil. Plugin yazmayı bilenler çok yüceltiliyor. Plugin yazmayı "öğrenmek" zor değil. Ama zor projeler geliştirebilirsin tabi ve bu. Umarım anlatabilmişimdir.Hiç paketlerle, patch finderlarla veya npclerle uğraştınız mı? Eğer uğraşmadıysanız bu şekilde düşünmeniz normal.
Atıyorum0538 073 8716 Whatsapp Mesaj At Görüşelim Eren
Piano çalmakta zor değil veya resim yapmakta zor değil bu mantıkla düşünürsek. Önemli olan bir işi layıkıyla yapabilmektir. Layıkıyla yapıldığında ki zorluğunu düşünerek karşılaştırma yapmalısın.Evet uğraştım ama demeye çalıştığım bu değil. Plugin yazmayı bilenler çok yüceltiliyor. Plugin yazmayı "öğrenmek" zor değil. Ama zor projeler geliştirebilirsin tabi ve bu. Umarım anlatabilmişimdir.
Atıyorum