İstek Skyblock Plugin Yazdıracam

jascody99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bana Skype Üzerinden Belirttiğim Gibi Plugin Kodlayabilecek Biri Lazım Ücret Olarak Serverimde Kurucu yapacam ve Vip-Spawner satışından Kazanılan paranın %50 sini siz kazanacaksınız /// Skype = alihan1406

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin kodlamak filan değil de. Serhan ile ben bu işlerden sıkıldığımız ve farklı sektörlerle uğraşmaya başladığımız için Minesonic i kapattık. Sen de Minesonic in oramını filan biliyorsun. Kapalı durması yerine eğer istersen Minesonic projesini sen devam ettirebilirsin. İlgilenirsen pm at :)

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tahminimce skyblock kodlayacak kadar bi insan burda dolanmaz spigot a bak :)
Plugin kodlayan birçok kişi var bu forumda fakat ücretiyle çalışırlar. Bu tarz yetki vb. şeyler genellikle kabul görmez.
Arkadaşlar, jascody bu işlerden pek anlamıyor; asıl istediği 0 dan plugin yazdırmak değil paket filan toplattırmak sanırsam :)

Ayrıca yüzlerce satır ücretsiz olarak skript yazanlar var. Neden ücretsiz olarak plugin yazan çıkmasın :)

jascody99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Plugin kodlamak filan değil de. Serhan ile ben bu işlerden sıkıldığımız ve farklı sektörlerle uğraşmaya başladığımız için Minesonic i kapattık. Sen de Minesonic in oramını filan biliyorsun. Kapalı durması yerine eğer istersen Minesonic projesini sen devam ettirebilirsin. İlgilenirsen pm at :)
evet devam ettirebilirim beni Skype ekl görüşelim tabikide minesonic devm etsin çok emeğimiz geçti hepimizin :) benm hiç fark etmez Skype = alihan1406 serhan yda sen ekleyebilirsiniz

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
100 lerce satır stript i plugine eş değer mi görüyorsun?
Eş değer bile görmüyorum. 2 yıldır plugin ve skript yazıyorum. Birkaç aydır ara verdim. Plugin yazmak zor bir şey değil. Java öğrenmek biraz vakit alabilir. Zaten skriptte uzman olmak da o kadar vakit alacaktır. Yoksa bukkit kütüphanesini öğrenmekte pek bir zorluk yok.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eş değer bile görmüyorum. 2 yıldır plugin ve skript yazıyorum. Birkaç aydır ara verdim. Plugin yazmak zor bir şey değil. Java öğrenmek biraz vakit alabilir. Zaten skriptte uzman olmak da o kadar vakit alacaktır. Yoksa bukkit kütüphanesini öğrenmekte pek bir zorluk yok.
Hiç paketlerle, patch finderlarla veya npclerle uğraştınız mı? Eğer uğraşmadıysanız bu şekilde düşünmeniz normal.

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç paketlerle, patch finderlarla veya npclerle uğraştınız mı? Eğer uğraşmadıysanız bu şekilde düşünmeniz normal.
Evet uğraştım ama demeye çalıştığım bu değil. Plugin yazmayı bilenler çok yüceltiliyor. Plugin yazmayı "öğrenmek" zor değil. Ama zor projeler geliştirebilirsin tabi ve bu. Umarım anlatabilmişimdir.
0538 073 8716 Whatsapp Mesaj At Görüşelim Eren
Atıyorum

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet uğraştım ama demeye çalıştığım bu değil. Plugin yazmayı bilenler çok yüceltiliyor. Plugin yazmayı "öğrenmek" zor değil. Ama zor projeler geliştirebilirsin tabi ve bu. Umarım anlatabilmişimdir.

Atıyorum
Piano çalmakta zor değil veya resim yapmakta zor değil bu mantıkla düşünürsek. Önemli olan bir işi layıkıyla yapabilmektir. Layıkıyla yapıldığında ki zorluğunu düşünerek karşılaştırma yapmalısın.