STRİNGCRAFT BİTMEDİ !!! 3 AY TATİLDE HUB OLARAK GERİ DÖNECEĞİZ !!

Rosesugar52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şuanda pet plugini değiştirmemeye karar verdik
türkçelşirme vb. yaptık ama
kb sayısı yüksek olduğundan dolayı eskisinindeki petleri çoğunu açtık onla devam edeceğiz

Öncelikle Kanıt olmadan işlem yapamayız
bie şu oyuncu hile banlayın dediğinizde banlamamızı istediniz kanıt dedim ?
nerde kanıt ? kanıt olmadan bir şey yapmamam kardeşim istediğini de
ayrıca VIP 45TL ininala 40TL ?
Kardeşim adam gözümün önünde hiçbir korkma olmadan nuker açıyor admine söylüyorum nuker, knockback yasak değil diyor yahu böyle sunucu olurmu ve ayrıca 40 45 tl bana kalırsa vip fiyatları için pahalı sonuçta para gökten yağmıyor. Hiçte konudaki gibi bir sunucu olduğunu düşünmüyorum özelliklede şu hile konusunda. Hani kill aura koruması felan yazmışsınız ya konuda gittim hileyle girdim kill aura botu bile yok sunucuda neyine türkçeleştirilmiş hile koruma bilmem nesi var ? Benim için bu sunucudaki tek sorun hileler.

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim adam gözümün önünde hiçbir korkma olmadan nuker açıyor admine söylüyorum nuker, knockback yasak değil diyor yahu böyle sunucu olurmu ve ayrıca 40 45 tl bana kalırsa vip fiyatları için pahalı sonuçta para gökten yağmıyor. Hiçte konudaki gibi bir sunucu olduğunu düşünmüyorum özelliklede şu hile konusunda. Hani kill aura koruması felan yazmışsınız ya konuda gittim hileyle girdim kill aura botu bile yok sunucuda neyine türkçeleştirilmiş hile koruma bilmem nesi var ? Benim için bu sunucudaki tek sorun hileler.
Paralı plugin alacağız ama PAYPAL türkiyeden çektiği için herhangibirşey şuanlık yapamıyoruz.
En kısa zamanda düzelteceğiz iyi forumlar.

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya 2 ipdende giremiyom ilkinde hiç girmiyo diğerindede bi şey çıkıyo mottosu şöyle"Bot atma ****** *****"anladınız heralde ve giremiyom oraya

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya 2 ipdende giremiyom ilkinde hiç girmiyo diğerindede bi şey çıkıyo mottosu şöyle"Bot atma ****** *****"anladınız heralde ve giremiyom oraya
Öncelikler VPN yi kapatın
Not: Sunucumuza Türkiye ve Azerbeyecandan başka ülkeyi kabul etmez.
Sebep: Bot saldırıları genelde Dış ülke iplerinden girdiği için