Aslında bu forumda o pozisyona uygun gördüğümüz çok az kişi var, hepsi de zaten büyük sunucuların sahibi. Burak tek boşta olan kişiydi, şanslı sayılırız:/ eklenti geliştiricide gözüm vardı gitti ;(
Sadece birini aramıza kattık, sponsor olabilecek bir yetkili yok herhaldetüm forum yetkililerini toplucaksınız herhalde. Hedef tekno
Java mı biliyordu o ehüeühAslında bu forumda o pozisyona uygun gördüğümüz çok az kişi var, hepsi de zaten büyük sunucuların sahibi. Burak tek boşta olan kişiydi, şanslı sayılırız
Sadece birini aramıza kattık, sponsor olabilecek bir yetkili yok herhalde![]()
Aslında 2 kişilik yer var, biri gerçekten büyük bir bütçe sağladığımız bu işi 10 yıldır yapan bir geliştirici, diğer sunucunun kendi geliştiricisi ise burak, tanıyorsunuzdurniye 1 kişilik yer var ;(
Hide&Seek gibi oyunlar eklersek tutmaz elbet, amaç farklılık. Milyar tane sunucunun açılışta sadece 1000 tanesinin böyle bir bütçesi oluyorJava mı biliyordu o ehüeüh
Proje tutmaz gibi hani, milyar tane sunucu var diyeyim
Tabi orijinal fikirler falan bulunursa değişebilir**
(Hide and Seek ekleyin .s)
Söylediklerinizi zaten eklenti geliştirici arkadaşlarımız yapıyor. Eklentilerin tamamı tarafımızca kodlandığı için herhangi bir configurasyona gerek kalmıyor. Yorumunuz için teşekkürler.Faction Wars hakkında tecrübeme güveniyorum, gerekirse ekliyebilirsiniz.
Eklenti (Yazma değil) düzenleme yapıyorum türkçeleştirme .jar dosyası vs dahil.
Fikirlerimi konuşabiliriz Skype'tan.
İyi forumlar.. Skype >> facebook:edis.sarioglu
Aslında aramıyoruz fakat değerlendirme yapabilirizTasarımcı Arıyormusunuz ?
Özelden ulaşırsanız yardımcı olacağım.Hmm fikirdaş olabilirim?
Özelden ulaşabilirseniz konuşalım sizinle deYa bende yer almak ister isem projenizde ?
Takım içerisindeki kültürel düzeyi maksimumda tutmak, yaş farkı olmaması için tek şansımızın bu olduğunu düşünüyoruz. Yaş sınırı sponsorluk için +15, diğer dallar içinse +16 olduğunu söylemek isterimKeşke yaş sınırı 17+ olmasaydı :C