Marangoz adlı rütbe 40 postMarangoz kaç posttaydı hatırlamıyorum. Ama en az 50 veya 100 post olursa açabilsinler bence .-.
''Y/B'' Sistemi nedir?Spam'dan geçilmez buralar.
Y/B sistemi yapmaları falan lazım o da imkansız.
40 mesajı olsun, birde üstüne bunların 10 tanesi beğeni almış olsun gibi bir sistem.''Y/B'' Sistemi nedir?
Katılıyorum, zaten yetkililerin onayı ile konu bizlere sunuluyor. Yetkili onaylamadığı sunucu konularını göremiyoruz.Minecraft Türk Sunucuları kısmına konu açılmadan önce zaten forum yetkililerinin görebileceği bir şekilde yetkililere iletiliyor. Uygunsa kabul edilip konu açılıyor. Bu öneriyi, kötü bir sunucu konusu gördüğün için açtıysan o konuyu gerekçesiyle (yetkili listesi eksik, resimler eksik vb.) bildirirsen daha iyi olur.
Bunları raporlarsan susturulurlar bunlar spam oluyor. Yani böyle bir şeyi yapmaları demek susturulmaları demek oluyor.Eğer böylede olursa çok spam olacağını düşünüyorum heryere boş boş mesajlar atıcaklar.
Hmm evet güzelmiş.
+1
Aynen vs gibi birsürü pos kasmaya çalışacaklar.
Durum daha kötü olucak.
İşte diyorum böyle olunca adminler hep uğraşıcak bunlar yeni hesap vs açıcak hepBunları raporlarsan susturulurlar bunlar spam oluyor. Yani böyle bir şeyi yapmaları demek susturulmaları demek oluyor.