Yeni üyeler hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni gelen üyelerin ''Marangoz'' rütbesine kadar forumun ''Minecraft Türk Sunucuları'' bölümünde konu açmamasını istiyorum.
Bu konu hakkında tartışmaya açığım.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Marangoz kaç posttaydı hatırlamıyorum. Ama en az 50 veya 100 post olursa açabilsinler bence .-.

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen de bende 100 mesaj yok ama 1 yıl önce açtım hesabımı bence 1 yıl forumda duranlar da açabilmeli(sunucu açmak gibi bir amacım yok)

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türk Sunucuları kısmına konu açılmadan önce zaten forum yetkililerinin görebileceği bir şekilde yetkililere iletiliyor. Uygunsa kabul edilip konu açılıyor. Bu öneriyi, kötü bir sunucu konusu gördüğün için açtıysan o konuyu gerekçesiyle (yetkili listesi eksik, resimler eksik vb.) bildirirsen daha iyi olur.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türk Sunucuları kısmına konu açılmadan önce zaten forum yetkililerinin görebileceği bir şekilde yetkililere iletiliyor. Uygunsa kabul edilip konu açılıyor. Bu öneriyi, kötü bir sunucu konusu gördüğün için açtıysan o konuyu gerekçesiyle (yetkili listesi eksik, resimler eksik vb.) bildirirsen daha iyi olur.
Katılıyorum, zaten yetkililerin onayı ile konu bizlere sunuluyor. Yetkili onaylamadığı sunucu konularını göremiyoruz.
Fakat skript konusu açmak için 40 mesaj 20 beğeni doldurma vs vs yapılabilir gibi.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer böylede olursa çok spam olacağını düşünüyorum heryere boş boş mesajlar atıcaklar.
Hmm evet güzelmiş.
+1
Aynen vs gibi birsürü pos kasmaya çalışacaklar.
Durum daha kötü olucak.
Bunları raporlarsan susturulurlar bunlar spam oluyor. Yani böyle bir şeyi yapmaları demek susturulmaları demek oluyor.

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Saçma bir sistem olur diye düşünüyorum. Konu açmak için belirli bir rütbeye ulaşılmamalı. Herkesin özgürlüğü var burada. Adam gibi sunucu konusu açarsan zaten moderatör arkadaşlarımız konunu onaylar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...