Sunucuya Girdinmi Peki Yenilik Yok Diorsun Çoğu Serverde Olmayan Eklentiler Ekli Serverimizde Yinede Yorumun için Teşekkür Ederiz.Sade Survival Hic Yenilik Yok Klasik
Başarısız
Sunucuy girdigimde kimse yoktu gunluk online kac oluyor ki ?Sunucuya Girdinmi Peki Yenilik Yok Diorsun Çoğu Serverde Olmayan Eklentiler Ekli Serverimizde Yinede Yorumun için Teşekkür Ederiz.
Sunucuy girdigimde kimse yoktu gunluk online kac oluyor ki ?
Yorumun İçin Teşekkür EderizBirazdaha gelismeniz lazım....
İYİ FORUMLAR....
Normlde Kac Tl Ki ViplerLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.resime bakarak allta saat ve tarih yazıor kaç kişi oldugumuzu görebilirsin
Serverimize Pet Sistemi Eklendi ve VİPLER Kullana Bilir Xp Saklama Eklenmiştir Ancak /bottle seviye yazarak saklaya bilirsiniz türkçeleş tirmeye çalısıyoruz.
Serverimize Özel 1.1 ws Turnuvaları açılmıştır itemleriniz gitmez kazandıgınzda ise 1adet elmas kazanabilirsiniz bu turnuvaya gitmek için/warp orman yazarak oyundan kolayca ulaşabilirsiniz iyi oyunlar Dilerim.
Yorumun İçin Teşekkür Ederiz
Rehber Alımları Olucaktır Skype gokay.demir8 Ekleyiniz yada Bu Forum Üzerinden Yapınız Yaşınız Ve Online Süresini Küfür Edermisiniz Yazın Güzel Olur Ve Rehber Olma Olasılıgınız Artar İyi Forumlar Ve İyi Oyunlar.
Güncellll
Bayram Yaklaşıyor Viplerimiz İndirime Girmiştir Vipler 10 15 45TL Dir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.resime bakarak allta saat ve tarih yazıor kaç kişi oldugumuzu görebilirsin
Serverimize Pet Sistemi Eklendi ve VİPLER Kullana Bilir Xp Saklama Eklenmiştir Ancak /bottle seviye yazarak saklaya bilirsiniz türkçeleş tirmeye çalısıyoruz.
Serverimize Özel 1.1 ws Turnuvaları açılmıştır itemleriniz gitmez kazandıgınzda ise 1adet elmas kazanabilirsiniz bu turnuvaya gitmek için/warp orman yazarak oyundan kolayca ulaşabilirsiniz iyi oyunlar Dilerim.
Yorumun İçin Teşekkür Ederiz
Rehber Alımları Olucaktır Skype gokay.demir8 Ekleyiniz yada Bu Forum Üzerinden Yapınız Yaşınız Ve Online Süresini Küfür Edermisiniz Yazın Güzel Olur Ve Rehber Olma Olasılıgınız Artar İyi Forumlar Ve İyi Oyunlar.
Güncellll
Bayram Yaklaşıyor Viplerimiz İndirime Girmiştir Vipler 10 15 45TL Dir
Tarihe Bakıyorum Ogün Foruma Baksaydın Sen Bize Bu Forumu Attıktan 1gün sonra direk ben bu cevabı yazdım size ama siz bana yaklaşık 10gün sonra döndünüz online rekoru bu deil 32kişi olmuşlugumuz var hem açık çası serverimiz 1yıldır filan açık zaten online rekorunu neden bu yılda seçeyim 2015 den beri açık server uzun ömürlüNormlde Kac Tl Ki Vipler
![]()
Yanliz Cekmisinizde Online Bu Rekor Sanirim Tarihe Bak
Tarihe Bakıyorum Ogün Foruma Baksaydın Sen Bize Bu Forumu Attıktan 1gün sonra direk ben bu cevabı yazdım size ama siz bana yaklaşık 10gün sonra döndünüz online rekoru bu deil 32kişi olmuşlugumuz var hem açık çası serverimiz 1yıldır filan açık zaten online rekorunu neden bu yılda seçeyim 2015 den beri açık server uzun ömürlüNormlde Kac Tl Ki Vipler
![]()
Yanliz Cekmisinizde Online Bu Rekor Sanirim Tarihe Bak
Kardeşim Hepsini Kendi Emeğimizle yaptık yapmacık filan demeyin bari kimsenin emeklerinde gözümüz yok bu spawnı çalanlar oldu bizden onu almasınıda bildik Server Deki her şey Emek 1tane Çalıntı bir şey YokBuildler çok yapmacık geldi.insanlar başarısız buluyorsa geliştirebilirsiniz.
Yorumun İçin Teşşekür Ederim Okullar Açılıyor Ya Oyuzden Biraz Online Düştü Ama Suan Tarih 18.9.2016 Saat 11:56 Yeni Baktım 18 KişiydiServer Aslında Guzel Ama Online Yok Basarılar.
Sade Survival Hic Yenilik Yok Klasik
Başarısız