Teksurvival alım var bize başvurun yakında sızlerleyiz

Youtuber,Medya Yöneticisi,Reklamcı Alımları Var Skyp:chester_furkan

• Kullanılan toplam oy
    15

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuy girdigimde kimse yoktu gunluk online kac oluyor ki ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resime bakarak allta saat ve tarih yazıor kaç kişi oldugumuzu görebilirsin

Serverimize Pet Sistemi Eklendi ve VİPLER Kullana Bilir Xp Saklama Eklenmiştir Ancak /bottle seviye yazarak saklaya bilirsiniz türkçeleş tirmeye çalısıyoruz.

Serverimize Özel 1.1 ws Turnuvaları açılmıştır itemleriniz gitmez kazandıgınzda ise 1adet elmas kazanabilirsiniz bu turnuvaya gitmek için/warp orman yazarak oyundan kolayca ulaşabilirsiniz iyi oyunlar Dilerim.

Birazdaha gelismeniz lazım....
İYİ FORUMLAR....
Yorumun İçin Teşekkür Ederiz

Rehber Alımları Olucaktır Skype gokay.demir8 Ekleyiniz yada Bu Forum Üzerinden Yapınız Yaşınız Ve Online Süresini Küfür Edermisiniz Yazın Güzel Olur Ve Rehber Olma Olasılıgınız Artar İyi Forumlar Ve İyi Oyunlar.

Güncellll

Bayram Yaklaşıyor Viplerimiz İndirime Girmiştir Vipler 10 15 45TL Dir

YSF007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Serverimize Pet Sistemi Eklendi ve VİPLER Kullana Bilir Xp Saklama Eklenmiştir Ancak /bottle seviye yazarak saklaya bilirsiniz türkçeleş tirmeye çalısıyoruz.

Serverimize Özel 1.1 ws Turnuvaları açılmıştır itemleriniz gitmez kazandıgınzda ise 1adet elmas kazanabilirsiniz bu turnuvaya gitmek için/warp orman yazarak oyundan kolayca ulaşabilirsiniz iyi oyunlar Dilerim.

Rehber Alımları Olucaktır Skype gokay.demir8 Ekleyiniz yada Bu Forum Üzerinden Yapınız Yaşınız Ve Online Süresini Küfür Edermisiniz Yazın Güzel Olur Ve Rehber Olma Olasılıgınız Artar İyi Forumlar Ve İyi Oyunlar.

Güncellll

Normlde Kac Tl Ki Vipler

Güncellll

Yanliz Cekmisinizde Online Bu Rekor Sanirim Tarihe Bak

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler çok yapmacık geldi.insanlar başarısız buluyorsa geliştirebilirsiniz.

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normlde Kac Tl Ki Vipler

Tarihe Bakıyorum Ogün Foruma Baksaydın Sen Bize Bu Forumu Attıktan 1gün sonra direk ben bu cevabı yazdım size ama siz bana yaklaşık 10gün sonra döndünüz online rekoru bu deil 32kişi olmuşlugumuz var hem açık çası serverimiz 1yıldır filan açık zaten online rekorunu neden bu yılda seçeyim 2015 den beri açık server uzun ömürlü

Normlde Kac Tl Ki Vipler

Tarihe Bakıyorum Ogün Foruma Baksaydın Sen Bize Bu Forumu Attıktan 1gün sonra direk ben bu cevabı yazdım size ama siz bana yaklaşık 10gün sonra döndünüz online rekoru bu deil 32kişi olmuşlugumuz var hem açık çası serverimiz 1yıldır filan açık zaten online rekorunu neden bu yılda seçeyim 2015 den beri açık server uzun ömürlü

Buildler çok yapmacık geldi.insanlar başarısız buluyorsa geliştirebilirsiniz.
Kardeşim Hepsini Kendi Emeğimizle yaptık yapmacık filan demeyin bari kimsenin emeklerinde gözümüz yok bu spawnı çalanlar oldu bizden onu almasınıda bildik Server Deki her şey Emek 1tane Çalıntı bir şey Yok

Serverimizi Yarın Yada Bugün Yani Tarih 7.9.2016 Yada 8.9.2016 Tarihleri arasında Sıfırlaya Biliriz Kesin Deil Ama Sıfırlaya Biliriz Büyük Bi Olasılıkla

Arkadaşlar Sıfırlandık Yeni Spawn Yeni Ormanla Sizlerleyiz İyi Oyunlar Dilerim Yakında Forumumuzuda Yenileyecegizki Resimleri GöreBilesiniz İyi Oyunlar Dilerim.

Yakında Rehber Alımları Olucaktır İyi Oyunlar Skype gokay.demir8 Ekleyin

Güncellll

Bayrama Özel Vip İndirimleri VİPLER 10 15 40TL DİR

güncelll

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Aslında Guzel Ama Online Yok Basarılar.
Yorumun İçin Teşşekür Ederim Okullar Açılıyor Ya Oyuzden Biraz Online Düştü Ama Suan Tarih 18.9.2016 Saat 11:56 Yeni Baktım 18 Kişiydi

Viplerde %50 İndirim Emerald 10TL Diamond 15TL TekVİP İse 50TL Den 30TL Ye Düşmüştür İyi oynlar

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Sade Survival Hic Yenilik Yok Klasik
Başarısız
:) sen öyle diyosan öyledir :keyif: sunucuya girdim 15 dakika sadece öylesine durdum hareket bile etmeden sonra gittim bir :cay: cay aldım 3 dakika falan o çayı içtim sonra sunucudan cıktım yaklaşık 20 dakika sunucuda kaldım ama ne yapacagımı çözemedim :) sunucuyu biraz düzenleyin yeni başlayan biri için çok karışık.

gokay2216

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Yakında Sizlerleyiz Son 1 veya 2 Ay bakımlar Yapılıyor Alımlarımız var yukarıda verdiğim facebook adresinizden başvurabilirsiniz