edergo
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eğer kabul ediyorsan lütfen sitemize kayıt ol, ve ne zaman sunucuya girebileceğini buradan yazBelki biraz paramdan ayırıp verebilirim![]()
Eğer kabul ediyorsan lütfen sitemize kayıt ol, ve ne zaman sunucuya girebileceğini buradan yazBelki biraz paramdan ayırıp verebilirim![]()
Dostum, skypemi ekleyebilirsen daha iyi konuşabiliriz. Parça parça olmuyor maalesefEğer kabul ediyorsan lütfen sitemize kayıt ol, ve ne zaman sunucuya girebileceğini buradan yaz![]()
Tamam oyuncu adın neDostum, skypemi ekleyebilirsen daha iyi konuşabiliriz. Parça parça olmuyor maalesef
Siteye kaydoldum & Hergün her saat girebilirim![]()
Plugin bilmiyorsan ve bağış yapamazsan ki ayrıca forum bile doldurmamışsın maalesef elendin.Moderatörlük Veya Adminlik Olabilir Onaltı yaşındayım ama Bagış yapamayacagım 4 senedir oynuyorum birçok serverde yetkili olmuşumdur örnek EfsaneCraft
Komut bilgim vardır builder ve İngilizcemde iyidir arkanızdan iş çevirmem tek sıkjıntım plugin bilmiyorum :3 Skype : dogacan20022
Merhaba, başvurunuz için teşekkür ederiz. Lütfen konudaki sitemize kayıt olun. Listeye alındınız.Moderator:
- Yaş sınırı: 18 ---- İsim; Ural Yankı Soyad; Küçükyılmaz. / İstanbul
- Bağış sınırı: 35 ₺ duruma göre 3 veya 4 güne yardımcı olurum.
- Aktiflik sınırı: Haftaiçi sabahları 3 saat online. Gece sabaha karşı 4 en az genelde. Haftasonu aynı şekilde.
- Oyun tecrübesi sene: 2009'da betası çıktığından beri oynuyorum. Ancak bırakmıştım, 2011'de tam çıkış yapptığında sürekli oynamaya başladım.
- Site aktifliği sınırı: Oyun içerisinde olduğum süreler içerisinde. Yukarıda yazdığım gibi.
- Gerekli sosyal medya: Ts3 kullanıyorum. Skype'de bir sıkıntı yaşadıgımdan dolayı suanlık yok ancak onuda halledebilirim. Bir kaç gün icerisinde.