[Kadro Alımları] 6 Senelik usta ekip! [ElitIce'sNetWork]

DogacanGNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatörlük Veya Adminlik Olabilir Onaltı yaşındayım ama Bagış yapamayacagım 4 senedir oynuyorum birçok serverde yetkili olmuşumdur örnek EfsaneCraft
Komut bilgim vardır builder ve İngilizcemde iyidir arkanızdan iş çevirmem tek sıkjıntım plugin bilmiyorum :3 Skype : dogacan20022

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatörlük Veya Adminlik Olabilir Onaltı yaşındayım ama Bagış yapamayacagım 4 senedir oynuyorum birçok serverde yetkili olmuşumdur örnek EfsaneCraft
Komut bilgim vardır builder ve İngilizcemde iyidir arkanızdan iş çevirmem tek sıkjıntım plugin bilmiyorum :3 Skype : dogacan20022
Plugin bilmiyorsan ve bağış yapamazsan ki ayrıca forum bile doldurmamışsın maalesef elendin.

uralyanki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator:

• Yaş sınırı: 18 ---- İsim; Ural Yankı Soyad; Küçükyılmaz. / İstanbul
    • Bağış sınırı: 35 ₺ duruma göre 3 veya 4 güne yardımcı olurum.
    • Aktiflik sınırı: Haftaiçi sabahları 3 saat online. Gece sabaha karşı 4 en az genelde. Haftasonu aynı şekilde.
    • Oyun tecrübesi sene: 2009'da betası çıktığından beri oynuyorum. Ancak bırakmıştım, 2011'de tam çıkış yapptığında sürekli oynamaya başladım.
    • Site aktifliği sınırı: Oyun içerisinde olduğum süreler içerisinde. Yukarıda yazdığım gibi.
    • Gerekli sosyal medya: Ts3 kullanıyorum. Skype'de bir sıkıntı yaşadıgımdan dolayı suanlık yok ancak onuda halledebilirim. Bir kaç gün icerisinde.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator:

• Yaş sınırı: 18 ---- İsim; Ural Yankı Soyad; Küçükyılmaz. / İstanbul
    • Bağış sınırı: 35 ₺ duruma göre 3 veya 4 güne yardımcı olurum.
    • Aktiflik sınırı: Haftaiçi sabahları 3 saat online. Gece sabaha karşı 4 en az genelde. Haftasonu aynı şekilde.
    • Oyun tecrübesi sene: 2009'da betası çıktığından beri oynuyorum. Ancak bırakmıştım, 2011'de tam çıkış yapptığında sürekli oynamaya başladım.
    • Site aktifliği sınırı: Oyun içerisinde olduğum süreler içerisinde. Yukarıda yazdığım gibi.
    • Gerekli sosyal medya: Ts3 kullanıyorum. Skype'de bir sıkıntı yaşadıgımdan dolayı suanlık yok ancak onuda halledebilirim. Bir kaç gün icerisinde.
Merhaba, başvurunuz için teşekkür ederiz. Lütfen konudaki sitemize kayıt olun. Listeye alındınız. :)