Sunucuma Ortak Arıyorum.Çoluk Çocuk ve Yetkiciler Gelmesin!

MertBuild

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm
ekle sen skype :::UzunUzunXYZ

tm sen ekle anlıyorum tanıtsın.Plugin,build,ingilizce tanıtsın.Plugin,build,ingilizce tanıtsın.Plugin,build,ingilizce

KARDEŞ EKLE

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Herşeyi %100 olan yetkiciler size sesleniyorum.Boşa yalan söylemeyin.Şimdi herkezin skypesini ekleyip sorguluyorum.Hani %100 diyorsunuz ya herşeye şimdi skype ekleyip sorular sorcam.1 yanlışınız olursa direk engellicem.Ve forumdaki herkeze duyuracam.

Buildim süper diyenler build fotosu atacak.Atmayanlar elenicek.

GuneyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendimden Gayet Eminim Yaşım 14 skype: guneyboran12 bu arada 3 seneye yakın serverlerde yetkili oldum ve 2 server yönettim teşekkürler.

Bu arada Oyuncularla Aram İyidir Tek Sorunum Wg Atmak Onuda Öğrenebilirim.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Kendimden Gayet Eminim Yaşım 14 skype: guneyboran12 bu arada 3 seneye yakın serverlerde yetkili oldum ve 2 server yönettim teşekkürler.

Bu arada Oyuncularla Aram İyidir Tek Sorunum Wg Atmak Onuda Öğrenebilirim.
Alınmadınız.
Ama yaptığınız bir buildin resmi varsa düşünürüz.

SonDURAK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim : Mücahit Eren Durak
Buildliğim Fevkalade Olmasada Spawm Warp Gibi Şeyler Yapabilirim Örnek
Öylesine Yaptığım Bir Spawn :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

en Az 5 Serverde Kuruculuk Yaptım 4 Dü Kendi Serverimdi 3 Serverde Build 2 Serverdede ustaBuilderlik Yapmışlığım var
*Not:Liseyi Bilişim Bölümü Olarak Okuyorum Eğer Server ilerleyince Global Olarak Yayıcaksanız Bilişim Okuyan Birisi Olarak İngilizce Ve Kodlama Ağırlıklı Yani İyi Diyebilirim

Son düzenleme:

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Ahmet
Pluginlerden maalesef anlamıyorum ama usta bir builderim.
Skype kullanmıyorum. Ama Facebook: facebook.com/ferzan.sahinduran
Resimler:

Komut, WG WE Bilgim: %85
Eğer test etmek isterseniz facebook adresimi verdim. Mesajınızı bekliyorum... Saygılar.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İsim : Mücahit Eren Durak
Buildliğim Fevkalade Olmasada Spawm Warp Gibi Şeyler Yapabilirim Örnek
Öylesine Yaptığım Bir Spawn :

en Az 5 Serverde Kuruculuk Yaptım 4 Dü Kendi Serverimdi 3 Serverde Build 2 Serverdede ustaBuilderlik Yapmışlığım var
*Not:Liseyi Bilişim Bölümü Olarak Okuyorum Eğer Server ilerleyince Global Olarak Yayıcaksanız Bilişim Okuyan Birisi Olarak İngilizce Ve Kodlama Ağırlıklı Yani İyi Diyebilirim
Ad:Ahmet
Pluginlerden maalesef anlamıyorum ama usta bir builderim.
Skype kullanmıyorum. Ama Facebook: facebook.com/ferzan.sahinduran
Resimler:

Komut, WG WE Bilgim: %85
Eğer test etmek isterseniz facebook adresimi verdim. Mesajınızı bekliyorum... Saygılar.
Malesef yeterli değil.

uralyanki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba kardeşim. Yaşım 18 isim Ural. İngilizce konusunda cümle çevirisi yapabiliyorum. Konuşurken cümle kurmada sıkıntılarım var. Tam anlamıyla diyemem ancak bir kisinin derdini anlayabilirim. Yalan konuşmaya gerek yok. Yurt dışında yaşamadan suanda kimse süper %100 İngilizceye sahip olamaz.(Yazan arkadaşlar için söylüyorum.). Plugin bilgim yok yalan değil ancak oyun içi ilişkilerim çok iyi build elimden geldiği kadar yaparım. Ben her zaman insanlarla iyi anlaşan biri olmuşumdur. Benim amacım hicbir zaman yetki olmadı. Her zaman tek amacım katkı sağlamak ve yardımcı olmaktır. Ben elimden geleni yapacağıma temenni verebilirim. Ancak alıp almamak size kalmış, iyi akşamlar cevap bekliyorum.

Extra Not; Ben skype kullanmıyorum. TS3 var, facebook var. Ancak skypede geçmişte çok sıkıntı yaşadım ve tercih etmiyorum.