- En iyi cevaplar
- 19
Plugin türkçeleştirme ve server ilerde global olabilir ingilizlerde gelebilir(BELKİ KESİN DEĞİL)Eğer ihtiytacın Olursa Yada Kararın Değişirse Skeypeden kONUŞAK
İgilizce neden önemli peki
Plugin türkçeleştirme ve server ilerde global olabilir ingilizlerde gelebilir(BELKİ KESİN DEĞİL)Eğer ihtiytacın Olursa Yada Kararın Değişirse Skeypeden kONUŞAK
İgilizce neden önemli peki
Alınmadınız.Kendimden Gayet Eminim Yaşım 14 skype: guneyboran12 bu arada 3 seneye yakın serverlerde yetkili oldum ve 2 server yönettim teşekkürler.
Bu arada Oyuncularla Aram İyidir Tek Sorunum Wg Atmak Onuda Öğrenebilirim.
İsim : Mücahit Eren Durak
Buildliğim Fevkalade Olmasada Spawm Warp Gibi Şeyler Yapabilirim Örnek
Öylesine Yaptığım Bir Spawn :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
en Az 5 Serverde Kuruculuk Yaptım 4 Dü Kendi Serverimdi 3 Serverde Build 2 Serverdede ustaBuilderlik Yapmışlığım var
*Not:Liseyi Bilişim Bölümü Olarak Okuyorum Eğer Server ilerleyince Global Olarak Yayıcaksanız Bilişim Okuyan Birisi Olarak İngilizce Ve Kodlama Ağırlıklı Yani İyi Diyebilirim
Malesef yeterli değil.Ad:Ahmet
Pluginlerden maalesef anlamıyorum ama usta bir builderim.
Skype kullanmıyorum. Ama Facebook: facebook.com/ferzan.sahinduran
Resimler:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Komut, WG WE Bilgim: %85
Eğer test etmek isterseniz facebook adresimi verdim. Mesajınızı bekliyorum... Saygılar.
Birçok Alihan Cerman var.Siz beni ekleyin.Sizinle Özel Olarak Konuşmak İstiyorum Skypemi Ekler Misiniz?
alihan.cerman