Konu düzeltildi.Selamlar,
Sunucunun türünü falan hiçbir detay vermemişsin.Direk map + plugin paketi arıyorum demişsin.Eğer sen alıntı kullanacaksan sunucu açma bence.Kendin uğraş ve düzenle.
Sunucunuzun IP adresini özelden atabilir misiniz? Ücretli olarak yapabilirim.Konu düzeltildi.
Ve ben kararımda sabitim.
// Güncel
Ücretli istemiyorum.Sunucunuzun IP adresini özelden atabilir misiniz? Ücretli olarak yapabilirim.
Armut piş, ağzıma düş... Bir şeyler yapmak istiyorsanız maddi olarak kısıtlamada bulunmamanız gerekir. Kimse kimseye beleş iş yapmaz!Ücretli istemiyorum.
Ben yaparım pl paketinide veririmArmut piş, ağzıma düş... Bir şeyler yapmak istiyorsanız maddi olarak kısıtlamada bulunmamanız gerekir. Kimse kimseye beleş iş yapmaz!
Yaptığın iş ne kadar kaliteli olur?Ben yaparım pl paketinide veririm![]()
Sizi ilgilendiren bir durum yok sanırsam?.Armut piş, ağzıma düş... Bir şeyler yapmak istiyorsanız maddi olarak kısıtlamada bulunmamanız gerekir. Kimse kimseye beleş iş yapmaz!
Emek vermeden yapacağınız işte başarılı olma olasılığınızda ayaklanırız ama?!? En azından emek ver kendinden kıs, başarına saygı duyalım!Sizi ilgilendiren bir durum yok sanırsam?.
Tekrardan aynı fikirdeyim.Emek vermeden yapacağınız işte başarılı olma olasılığınızda ayaklanırız ama?!? En azından emek ver kendinden kıs, başarına saygı duyalım!
O vicdanla yaşayabilir misin, yada daha doğrusu biz forumdaki kişiler tarafından sunucun açık KALABİLİR Mİ?Tekrardan aynı fikirdeyim.
İstersem bir sunucuyu çalarım onu kendi sunucum yaparım her şeyiyle bu sizi zerre ilgilendirmez.