şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
yok 1.10.1 ve .2 için çalışmıyor onu diyorum altı içinde çalışmaz ona uygun sürümü gerekiyor yine .-. nmslerle uğraşınca işte ;(1.10 için güncelledim zaten. LibsDisguises 1.10 altında da çalışıyor.
yok 1.10.1 ve .2 için çalışmıyor onu diyorum altı içinde çalışmaz ona uygun sürümü gerekiyor yine .-. nmslerle uğraşınca işte ;(1.10 için güncelledim zaten. LibsDisguises 1.10 altında da çalışıyor.
1.10 üzerinde protocollib ve libsdisguises pluginlerini kullanmaya çalıştığımda saçma sapan hatalar aldığımdan dolayı test yapamıyorum şuanda. Elimden geldiğince kısa sürede sorunu halledip test etmeye çalışacağım.Hayır yok herhangi bir hata
Libs disguises ve protocollib sürümlerinizin doğru olduğuna emin olun ikisininde spigot sayfalarında belirtilen sürümlere sahip olması gerek. Eğer gereksinimler düzgün çalışmıyorsa pluginin çalışmaması gayet normal. Sorunu çözemezsen 2 plugininde sürümünü /ver <pluginadı> yazarak öğren ve buraya yaz yardımcı olmaya çalışırım. (Java 8 kullanman gerekiyor olabilir. Java 8 ile compile ettim)1.8.8 sunucuda çalışmıyor plugin
Son sürüm olduğundan eminim siz kullandığınız sürümü paylaşabilirmisiniz rica etsemLibs disguises ve protocollib sürümlerinizin doğru olduğuna emin olun ikisininde spigot sayfalarında belirtilen sürümlere sahip olması gerek. Eğer gereksinimler düzgün çalışmıyorsa pluginin çalışmaması gayet normal. Sorunu çözemezsen 2 plugininde sürümünü /ver <pluginadı> yazarak öğren ve buraya yaz yardımcı olmaya çalışırım. (Java 8 kullanman gerekiyor olabilir. Java 8 ile compile ettim)
Son sürüm olduğundan eminim siz kullandığınız sürümü paylaşabilirmisiniz rica etsem
Herhangi bir sorun göremiyorum sizde bir sorun göremediğinizi söylüyorsunuz. Ortada bir sorun yoksa pluginin neden çalışmadığını anlamamın imkanı yok hem Linux bir sunucu üstünde denedim hemde kendi Windows bilgisayarımda. Her ikisinde de sorunsuz çalıştı... Bana pluginin neden çalışmadığına dair somut bir şey veremezseniz yardımcı olamam kusura bakmayın.Lakin gene ayni durup plugini algılamıyor üzgünüm
Kullandım spigot version:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1.10 için ne zaman gelebilir acaba?Herhangi bir sorun göremiyorum sizde bir sorun göremediğinizi söylüyorsunuz. Ortada bir sorun yoksa pluginin neden çalışmadığını anlamamın imkanı yok hem Linux bir sunucu üstünde denedim hemde kendi Windows bilgisayarımda. Her ikisinde de sorunsuz çalıştı... Bana pluginin neden çalışmadığına dair somut bir şey veremezseniz yardımcı olamam kusura bakmayın.
Güncelleme: Pazarların bazen görünmez olmasına sebep olan ufak bir hata düzeltildi. (Sanırım...)
LibsDisguises'ın geliştiricisine sorundan bahsettim fakat yanıt alamadım. LibsDisguises bende hata veriyor 1.10 üzerinde...1.10 için ne zaman gelebilir acaba?![]()
Yardımcı olmaya çalıştınız için teşekkür ederim çalıştırmayı başardım.Herhangi bir sorun göremiyorum sizde bir sorun göremediğinizi söylüyorsunuz. Ortada bir sorun yoksa pluginin neden çalışmadığını anlamamın imkanı yok hem Linux bir sunucu üstünde denedim hemde kendi Windows bilgisayarımda. Her ikisinde de sorunsuz çalıştı... Bana pluginin neden çalışmadığına dair somut bir şey veremezseniz yardımcı olamam kusura bakmayın.
Güncelleme: Pazarların bazen görünmez olmasına sebep olan ufak bir hata düzeltildi. (Sanırım...)
Bütün blokların görünmez olmasının tek sebebi uyumsuz bir plugin kullanıyor olman olabilir. Benim tek yaptığım hareket etmeye çalıştığında seni eski yerine ışınlamak. Pazar isimlerini ekleyebilirim boş bir vaktimde üzerinde çalışacağım. Teşekkür ederim yorumların ve önerilerin için.Yardımcı olmaya çalıştınız için teşekkür ederim çalıştırmayı başardım.
İstek olarak pazarlarin isimlerini yaza bilsek çok güzel olurdu veya oyuncunun ismi yazsa yukarda.
Sorun olurmu bilemem ama pazar açıkken hareket etmeye çalışırsam bütün blocklar görünmez oluyor birde essentials iconomy kullanuyorum itemi satın aldım zaman param eksiliyor lakin para karşı tarafa gitmiyor.