Minecraft Gelişmiş Web Scripti [Tanıtım]

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Reis konuyla alakasız bir soru sorucam tüm pluginler ve webdosyalarını ÜCRETSİZ olarak verecekmisin peki ?
+ Gerekli pluginleri ücretsiz olarak vereceğim.
+ Web dosyaları yine ücretsiz olarak verilecek.
+ Ücretli olan tek şey, tema olacak. Varsayılan tema dışında scripte özel temalar yaptığım zaman bu temaları ücretli olarak satabilirim.

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
+ Gerekli pluginleri ücretsiz olarak vereceğim.
+ Web dosyaları yine ücretsiz olarak verilecek.
+ Ücretli olan tek şey, tema olacak. Varsayılan tema dışında scripte özel temalar yaptığım zaman bu temaları ücretli olarak satabilirim.
Ücretli temaları forumdan 'Satıcı' almadan satmayı deneme, direk yasaklıyorlar hesabı hatırlatayım dedim. Kolay gelsin.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@RealSingle kardeş peki sen ücretsiz paylaşınca biz kendimize özel tema yapabilicez değilmi ? engel koymiyacaksın yani sadece senin temalarla olmaz gibime geliyor başkalarıda yapar ve satar..

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ücretli olarak satabilirim. demiş ama satmamış yani satılcak şey vs yoktur ok :/ zaten forum kurallarını herkes biliyor bunu demen biri mantıgı yok zaten
Hatırlatma yaptım sadece. Ücretli olarak satabilirim demiş evet doğru, satacak olursa Satıcı almasını söyledim zaten. Bundan sonra lütfen doğrü düzgün değerlendirip cevap ver...

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum giriş ve kayıt ol kısmı hazır mı senin yapımın mı merak ettim? Çok güzel olmuş çünkü.

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen boşu boşuna kavga etmeyin, satıcı etiketini almamı söyleyen arkadaşa teşekkürler öncelikle. Bilmiyordum çünkü, forumu aktif kullanan birisi değilim. Diğer arkadaşlar da beni savunmak istemişler sanırım ama yine de ufacık tefecik şeyler için kavgaya gerek yok. Sarılın barışın bakalım :)

Dostum giriş ve kayıt ol kısmı hazır mı senin yapımın mı merak ettim? Çok güzel olmuş çünkü.
O sayfa hazır tasarımdır, tasarımım o kadar gelişmedi henüz :D

@RealSingle kardeş peki sen ücretsiz paylaşınca biz kendimize özel tema yapabilicez değilmi ? engel koymiyacaksın yani sadece senin temalarla olmaz gibime geliyor başkalarıda yapar ve satar..
Doğrudur, scriptle alakalı bir eğitim serisi bile cekeceğim.
+ Kendi temanızı nasıl yapabilirsiniz.
+ Kendinize özel bir ödeme yöntemini sisteme nasıl entegre edebilirsiniz gibi..

Ekstra: Scripti Laravel Framework'u ile yaptığım için kod yazımı PHP'den biraz daha farklı. Eğitim serisi bunun için.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki tasarım
Arkadaşlar lütfen boşu boşuna kavga etmeyin, satıcı etiketini almamı söyleyen arkadaşa teşekkürler öncelikle. Bilmiyordum çünkü, forumu aktif kullanan birisi değilim. Diğer arkadaşlar da beni savunmak istemişler sanırım ama yine de ufacık tefecik şeyler için kavgaya gerek yok. Sarılın barışın bakalım :)

O sayfa hazır tasarımdır, tasarımım o kadar gelişmedi henüz :D

Doğrudur, scriptle alakalı bir eğitim serisi bile cekeceğim.
+ Kendi temanızı nasıl yapabilirsiniz.
+ Kendinize özel bir ödeme yöntemini sisteme nasıl entegre edebilirsiniz gibi..

Ekstra: Scripti Laravel Framework'u ile yaptığım için kod yazımı PHP'den biraz daha farklı. Eğitim serisi bunun için.
Peki anladım , Angular enjekte edebiliyormuyuz yani tasarım ve backend kısmı ayrımı yoksa iç içemi ?

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki tasarım

Peki anladım , Angular enjekte edebiliyormuyuz yani tasarım ve backend kısmı ayrımı yoksa iç içemi ?
Angular hakkında bilgim yok, fakat tema yazılımdan ayrı olduğu için içine kendi temanızı yazabilirsiniz. (Çoklu tema özelliği mevcut olduğu için varsayılan temayı bozmadan yeni bir tema klasörü açarak içine temanızı yazabilirsiniz. Bunun hakkında video çekeceğim.)