Salvatoree
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar yapılabilir mi bilemiyorum ama yinede sormak istedim alttaki resimlerdekine benzer bir kanat eklemek mümkün müdür? Sadece görsel olarak bir işlevi olacak?
Hayır uçma ya da herhangi bir animasyonu bulunmuyor sadece görüntü olarak sırtta durmasını istiyorum. 3d Model işini denemiştim 1-2 ay önce fakat gerekli programlardan düzgün bir tane bulamadım3D model (resourcepack) ile yapılıyor. Animasyon ve uçma özelliği olmayacaksa pluginlerle pek alakası yok.
Tavuğun texture'ını nasıl kanat gibi yapabilirimPlugin ile Arkaya Bir Tavuk Koyup Tavuğunda Texturesini Ayarlarsan Olur
skriptle yapılırmı bilmem tavuk hep yerde![]()
sürüm 1.10, elytra texture'ı değiştirmeyi denedim fakat çok tuhaf oluyor. Şekil bakımından değişmiyorlar sadece renk olarak değiştirme şansım var.Elytra taktırıp texture ayarlarsın. Bu sayede hem uçabilirler hem de güzel görünür. Ama 1.8 ise komut blokları ile kastıra kastıra yapabilirsin sanırım.
Entitylere 3D model yapılamıyor, kafa slotu olan bir entitynin kafasına model takılarak olur ama bu şekilde entity durmadan oyuncunun yanına ışınlanmalı, buda kötü görüntü yapar. Oyuncunun zırh slotlarında veya elde tuttuğu bir eşyaya model eklenerek yapılabilir.Plugin ile Arkaya Bir Tavuk Koyup Tavuğunda Texturesini Ayarlarsan Olur
skriptle yapılırmı bilmem tavuk hep yerde![]()
Resimlerde ki gibi dik durmaz ve boyutu değişmiyor, bildiğimiz şeffaf kısımları olan resim.Elytra taktırıp texture ayarlarsın. Bu sayede hem uçabilirler hem de güzel görünür. Ama 1.8 ise komut blokları ile kastıra kastıra yapabilirsin sanırım.
Öyle söyleyince çok basit geliyorŞey yapabilirsin bak, 1.9'mu 1.8'mi emin olamadim herneyse. Üst sürümlerde textureler 3D oluyor. Bu özelliği kullanarak servere bir texture pack ayarlarsin ve chestplate'lere kanat eklersin. Bu kadar.
zırh ve entitylerin modelleri değiştirilemez ancak herhangi bi eşya modelini kanat olarak yapıp kafasına geçirebilirŞey yapabilirsin bak, 1.9'mu 1.8'mi emin olamadim herneyse. Üst sürümlerde textureler 3D oluyor. Bu özelliği kullanarak servere bir texture pack ayarlarsin ve chestplate'lere kanat eklersin. Bu kadar.
Hypixel nasil yapiyor peki ?zırh ve entitylerin modelleri değiştirilemez ancak herhangi bi eşya modelini kanat olarak yapıp kafasına geçirebilir
eşya modellerini değiştiriyor zırh modellerine baktıysan sadece rengi farklıdır (kask olarakta herhangi bi eşyayı değiştiriyorlar aslında kask takmıyorsun, kafana bir blok/eşya geçiriyor)Hypixel nasil yapiyor peki ?
Değiştirilebiliyor ?zırh ve entitylerin modelleri değiştirilemez ancak herhangi bi eşya modelini kanat olarak yapıp kafasına geçirebilir