Oyuncular için KANAT

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yapılabilir mi bilemiyorum ama yinede sormak istedim alttaki resimlerdekine benzer bir kanat eklemek mümkün müdür? Sadece görsel olarak bir işlevi olacak?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
3D model (resourcepack) ile yapılıyor. Animasyon ve uçma özelliği olmayacaksa pluginlerle pek alakası yok.

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3D model (resourcepack) ile yapılıyor. Animasyon ve uçma özelliği olmayacaksa pluginlerle pek alakası yok.
Hayır uçma ya da herhangi bir animasyonu bulunmuyor sadece görüntü olarak sırtta durmasını istiyorum. 3d Model işini denemiştim 1-2 ay önce fakat gerekli programlardan düzgün bir tane bulamadım :D BD Cubik pro var en iyisi fakat paypal sağ olsun onu da satın alamıyoruz.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Plugin ile Arkaya Bir Tavuk Koyup Tavuğunda Texturesini Ayarlarsan Olur
skriptle yapılırmı bilmem tavuk hep yerde :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elytra taktırıp texture ayarlarsın. Bu sayede hem uçabilirler hem de güzel görünür. Ama 1.8 ise komut blokları ile kastıra kastıra yapabilirsin sanırım.

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elytra taktırıp texture ayarlarsın. Bu sayede hem uçabilirler hem de güzel görünür. Ama 1.8 ise komut blokları ile kastıra kastıra yapabilirsin sanırım.
sürüm 1.10, elytra texture'ı değiştirmeyi denedim fakat çok tuhaf oluyor. Şekil bakımından değişmiyorlar sadece renk olarak değiştirme şansım var.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Plugin ile Arkaya Bir Tavuk Koyup Tavuğunda Texturesini Ayarlarsan Olur
skriptle yapılırmı bilmem tavuk hep yerde :)
Entitylere 3D model yapılamıyor, kafa slotu olan bir entitynin kafasına model takılarak olur ama bu şekilde entity durmadan oyuncunun yanına ışınlanmalı, buda kötü görüntü yapar. Oyuncunun zırh slotlarında veya elde tuttuğu bir eşyaya model eklenerek yapılabilir.

Resimlerde ki gibi dik durmaz ve boyutu değişmiyor, bildiğimiz şeffaf kısımları olan resim.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şey yapabilirsin bak, 1.9'mu 1.8'mi emin olamadim herneyse. Üst sürümlerde textureler 3D oluyor. Bu özelliği kullanarak servere bir texture pack ayarlarsin ve chestplate'lere kanat eklersin. Bu kadar.

Salvatoree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey yapabilirsin bak, 1.9'mu 1.8'mi emin olamadim herneyse. Üst sürümlerde textureler 3D oluyor. Bu özelliği kullanarak servere bir texture pack ayarlarsin ve chestplate'lere kanat eklersin. Bu kadar.
Öyle söyleyince çok basit geliyor :D Fakat üst yorumlarda belirtmiştim o konudaki sıkıntımı. Bir kaç arkadaş daha önerdi o yöntemi

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
zırh ve entitylerin modelleri değiştirilemez ancak herhangi bi eşya modelini kanat olarak yapıp kafasına geçirebilir

Neferity

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@DaynNight_ değiştirilebiliyor.

Cubic Pro almadığından yanlış modelleme yapabilirsin ve yine cubic pro olmadığından görüntüyü ayarlayabilirsin ama çok uzun sürer kodlar vb.
Elytra nın texturesine ekleyebilirsin.