Titanmc.nitrado.net/Bugsuz/Lagsız/%100 Survival // şu an Server Aktif///1.8X///

Artemisnitrado

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Milletin sunucusuna gelip sürekli reklam atmanızdan bıktık her sunucuya girdiğimizde sizin reklamlarınızı görmek mecburiyetinde miyiz ?
Ne yalan atıorsun kardeşim kimsenin sunucusuna gelip reklam yapmıoruz deli etme milleti kanıt varsa buyur at resim

Yalan atma canım varsa kanıtın buyur at bekliyorum boş boğaz yapma

Halilsari363

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bunun gibi serverlerden bıktım usandım artık bu işi bilen arkadaşlar lütfen bana ulaşabilir mi
Türkiye'ye kaliteli bir survival server kazandırmak istiyorum
bana yardımcı olmak için

YSF007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Selamun Aleykum Sunucumuza Gelip Reklam Verildi Ve Pes Pese Bi Kac Kisi Banladik Neyse Bunu Es Gectik Daha Sonra Bot Atilip Spam Yapilmaya Calisildi Ama korumalarimizdan dolayi Sunucuya Bi Tane Bot Girmedi BirDaha Olmamasini Tavsiye Ederim Aksi Takdirde O Sunucunuz Kapanmak Zorunda Kalir

REDGAMER EKIBI !

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Bu akşam sunucumuza gelip "artemis" nickiyle biri "artemis.nitrado.net gelin" tarzı reklam attı banladım. Bu kalitesizliğinizi, sunuculara da reklam atarak arttırmayın. Eğer bir daha sunucularda reklam atılırsa gereken zaman kaybedilmeden yapılacaktır!

> ********* Yönetim Ekibi

Skaylack

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık kardeşim takip ettiğim ve oynadığım bir sunucu seni daha üstlerde görürüz inşallah :)

MustafaPvP47

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence en guzel hayatta kalma serveri hergun aktif rehberler ve kurcular var

Kurucumuz Brix adamın dibi ve onun gibi binlercesi var

Maden ararken sp bulmak çok kolay

Protottype

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 4.5 yıldır minecraft oyuncusuyum böyle birbirine bağlı kurucu oyuncu ilişkisi görmedim.Server gerçekten çok güzel.Kurucular ellerinden geleni yapıyor.Bence survival oyuncusuysanız bu serveri sakın ama sakın bırakmayın.

minecraftçıemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
girdim ama bot saldırısı tespit edildi 5 dakika içinde tekrar deneyin gibi ingilizce yazı çıktı girmiyo. bence eğer baş edemiyorsanız resetleyin ve sunucuya girmeyi engellemek için bişeyler yapın.

ErenPunch

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Gercekten Cok Güzel Server Herkeze Öneririm :)
:dost: Dostluk gercekten var oyunculara saygı var Rehberler işini yapıyor güzel server

Protottype

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
girdim ama bot saldırısı tespit edildi 5 dakika içinde tekrar deneyin gibi ingilizce yazı çıktı girmiyo. bence eğer baş edemiyorsanız resetleyin ve sunucuya girmeyi engellemek için bişeyler yapın.
bendede oldu kardeşim botu engellemek için yapılmış bir şey bu yaklaşık 15 dk içinde tekrar denemeni öneriyorum.

Creeply

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
HİLE KORUMASI YOK HİLE OLANLARA JAİL BİLE ATMIYORLAR SADECE XRAY KORUMASI VAR ODA AZ SERVERDE USTAREHBER DİM HACCKLAR BIKTIRDI BIRAKIYORUM!!!!!!!!!!!!!!

MustafaPvP47

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yaklaşık 15 dk sonra girmeyi denersen olacaktır bu bot saldırılarına karşı bi önlem

HİLE KORUMASI YOK HİLE OLANLARA JAİL BİLE ATMIYORLAR SADECE **** KORUMASI VAR ODA AZ SERVERDE USTAREHBER DİM HACCKLAR BIKTIRDI BIRAKIYORUM!!!!!!!!!!!!!!
Hile Koruması en kısa zamanda yapılacaktır hile olanları gorunce banlıyoruz içiniz rahat olsun

Rehberlerin Reklamcıların Ve Kurcunun Bizimle İlgilenmesi Çok Güzel Oluyor Hem Oyun Oynuyoruz Hemde Muhabbet ediyoruz Serveri Ypnlar Kazandıkları Paranın Hakkını Veriyor

Rehberlerin Reklamcıların Ve Kurcunun Bizimle İlgilenmesi Çok Güzel Oluyor Hem Oyun Oynuyoruz Hemde Muhabbet ediyoruz Serveri Ypnlar Kazandıkları Paranın Hakkını Veriyor

Creeply

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yaklaşık 15 dk sonra girmeyi denersen olacaktır bu bot saldırılarına karşı bi önlem

Hile Koruması en kısa zamanda yapılacaktır hile olanları gorunce banlıyoruz içiniz rahat olsun

kardeşim dalga mı geçiyorsun ? zaten ip değişmiş düzeltmekle uğraşmıyorsun!

Yaklaşık 4.5 yıldır minecraft oyuncusuyum böyle birbirine bağlı kurucu oyuncu ilişkisi görmedim.Server gerçekten çok güzel.Kurucular ellerinden geleni yapıyor.Bence survival oyuncusuysanız bu serveri sakın ama sakın bırakmayın.
kardeşim adam rehberleri takmıyor....