[DEMO] CNGame Minecraft Templates

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamda güzel olmuş
Yorumun için teşekkür ederim.
Gerçekten başarılısın dostum, ne bir eksik ne de bir hata görüyorum bakınca.
Harika yapmışsın devamını dilerim ^^
Elimden geldiğince stabil bir şekilde çalışmaya özen gösteriyorum
Arka plana resimde ekleyebilirsin
Arkaplanda rsim değilde rgb renkler ile oyundaki kuma benzettim. Yazıların altında gölge oldugu ıcın en yakın renk bu. resim atınca hıc ıyı durmuyor (:
Peki forum sistemi gelicekmi
Evet kendi forum sistemimi yazdım. Basit bir şekilde (:

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Web portal dan yani web sitede sunucuyu yani konsolu sitesinde yonetebiliyoz mu bu özellik varmi

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkinci tasarım çok güzel bence :) fakat giriş yerine bot koymak yerine (Doğrulama botu) 3 kere giriş yaptıktan sonra koysan daha mantıklı olurdu. Temayı mahvediyor çünkü :/

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkinci tasarım çok güzel bence :) fakat giriş yerine bot koymak yerine (Doğrulama botu) 3 kere giriş yaptıktan sonra koysan daha mantıklı olurdu. Temayı mahvediyor çünkü :/
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İstediğiniz işlemi deneyeceğim. Olamz ise kendim bir güvenlik kodu da yaza bilirim teşekkürler.

Web portal dan yani web sitede sunucuyu yani konsolu sitesinde yonetebiliyoz mu bu özellik varmi
RCON consol var sistemde komut gönderme aktif. Web send kullanılmamaktadır. Burda yoğunlukla RCON kullanıldı teşekkürler

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim yani herhangi bişeyler gönderebiliyoruz demi

emre kayıt oldumu e posta doğrualama kodu göndersin öyle bir şey yapabilirsen yap

web portalı işleri birimi peki çıkış tarihi ne zaman onu ogrenebilirmiyiz