Uzaylılar ve İnsanoğlu

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Şimdi Benim Düşünceme Göre Uzaylıların ya da Uzayda İnsanoğlu DIşındaki Canlıların Bizleri Bulmaması ya da Bulduysa da Gelmemesinin Sebebini Gelişmişliklerine Bağlıyorum. Yani Şöyle Düşünün Dünyadan Örnek Veriyim. Hint Okyanusu'n da Küçücük Bir Adada Yaşayan Sentinel Kabilesi Var. Ve Bunlar Teknolojinin Ne Olduğunu Bırakın "Teknoloji" Kelimesini bile duymamışlar. Uzaylılar da Ya Bizden Daha Gelişmiş Olup Bizi Uzaktan İzliyorsa. Hep Aklıma Takılmıştır ve Merak Etmişimdir de. Yorumlarınızı Bekliyorum...

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar yıldızlar arası yolculuk yapıyor ve bizim teknolojileri takacaklar sencede mantıksız değil mi gelirlerse köleleştirmek için gelirler. .d

YabaBaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uzaylılar aslında maymunlardır, fakat bir şey bilmiyormuş gibi gözükürler. :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamqiler.
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır

Daha ne tartışıyoruz hacılar ?
Bende iddaa ediyorum uzaylılar ters takla atarak dolaşır, mahmutça konuşur ve en büyük sosyalleşme araçları patatestir.
Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Tek: Patates yetiştirir yarı köledir.
No: Sürüye liderlik eder ve yumurtlar.
Ellibir: Tek amaçları takla atmaktır.
Bu uzayların ayakları olmasına rağmen gözleriyle yürür patatesleri burnuyla içer.
Kanatları vardır ama çırpınca uçmazlar ışınlanırlar.

Sizin dedikleriniz ne kadar mantıklıysa, benim italik yazı ile yazdıklarım o kadar mantıklı.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamqiler.
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır

Daha ne tartışıyoruz hacılar ?
Bende iddaa ediyorum uzaylılar ters takla atarak dolaşır, mahmutça konuşur ve en büyük sosyalleşme araçları patatestir.
Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Tek: Patates yetiştirir yarı köledir.
No: Sürüye liderlik eder ve yumurtlar.
Ellibir: Tek amaçları takla atmaktır.
Bu uzayların ayakları olmasına rağmen gözleriyle yürür patatesleri burnuyla içer.
Kanatları vardır ama çırpınca uçmazlar ışınlanırlar.

Sizin dedikleriniz ne kadar mantıklıysa, benim italik yazı ile yazdıklarım o kadar mantıklı.
Evet Uzaylı Görmedik Ama Sonuçta Koskoca Kainatta Birtek Biz Olamayız. Bu Koskoca Kainatta trilyonlarca galaksi gezegen yıldız var. Bunlardan Birinde küçücük bir canlı ya da gelişmiş bir organizma olabilir...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Uzaylı Görmedik Ama Sonuçta Koskoca Kainatta Birtek Biz Olamayız. Bu Koskoca Kainatta trilyonlarca galaksi gezegen yıldız var. Bunlardan Birinde küçücük bir canlı ya da gelişmiş bir organizma olabilir...
Kainat koskoca olsa bile, canlılık bile insan beyninin alamadığı bir mucize. Bunun tekrar edebilmesi, gerçekten zor.
Belki mantarımsı, bakterimsi birkaç canlı olabilir ama yaşayan ve düşünen organizmaların olması çok zor.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kainat koskoca olsa bile, canlılık bile insan beyninin alamadığı bir mucize. Bunun tekrar edebilmesi, gerçekten zor.
Belki mantarımsı, bakterimsi birkaç canlı olabilir ama yaşayan ve düşünen organizmaların olması çok zor.
Zor Diye Bir şey Yok. Bizi Yaratan Tanrı Başka Canlıları da Yaratmış Olabilir. Tanrı İçin Zor diye bir kavram Yoktur.

O zaman bizi izleyemezler yıldızlar arası yolculuk için çok iyi bir teknoloji gerek buda bizde olmayan bir şey.
Evet Doğru.
Ya onlar bizden daha gelişmiş değillerse ?
Bizden Daha Gelişmiş Değillerse Basit Olarak Yaptığımız Hiçbir şeyi belki çoğunu Anlayamazlar...

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuda var eğer bizden çok daha gelişmiş bir uzaylı ırkı varsa bizi takmazlar zaten adamlar yıldızlar arası yolculuk yapıyor ve bizim teknolojimizemi bakacaklar. .d

O ırklar hatta Gezegenler arası koloniler bile yapmış olabilir.

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey de var. Jüpiter'in bilmem kaçıncı uydusunda buz varmış. Bu da demek oluyor ki altında su olabilir.
Eğer ki su varsa tek hücreli veya bazı basit canlılar olabilir.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey de var. Jüpiter'in bilmem kaçıncı uydusunda buz varmış. Bu da demek oluyor ki altında su olabilir.
Eğer ki su varsa tek hücreli veya bazı basit canlılar olabilir.
İşte onlar bizi izleyemez ama ne yazıkki kardeşim burada uzaylılar bizi izliyorsa ne olabilir denmek istemiş.