Ha ben yanlış anlamışımİşte onlar bizi izleyemez ama ne yazıkki kardeşim burada uzaylılar bizi izliyorsa ne olabilir denmek istemiş.
Ha ben yanlış anlamışımİşte onlar bizi izleyemez ama ne yazıkki kardeşim burada uzaylılar bizi izliyorsa ne olabilir denmek istemiş.
.d Şair burada dediğimi anlatmak istemiş.Ha ben yanlış anlamışımof:
Adam gözlüyolarsa demiş lütfen biraz düzgün okuyun eğer bizim dünyamızı gözlemeye gelmişlerse bizim teknolojimizden kat kat daha üstünlerdir.Nereden biliyoruz onların teknolojilerinin geliştiğini? Nereden biliyoruz onların kolayca yolculuk yaptığını? Ya onlar bizim gibi gelişemediyseler ya da0 bizimle aynı şekilde geliştiyseler. Ya bilmem kaç ışık yılı uzaktaysalar ve gelemiyorlsalar.
Burda uzaylılar (hatta uzaylılar değil canlılar onlara göre biz de uzaydayız.) yok demiyorum tabii ki de var o kadar galaksi gezegende sistemde bir tek bizden başka canlı olmamadı saçma.
Merak ettiğim şu kim o başka canlıların teknolojisinin üst düzeyde olduğunu söylüyor veya çıkarttı? hiçbir kanıt yokken onlatın süper zeka olduğunu müthiş teknolojileri olduğunu söylemek saçma. Madem ki müthiş teknolojileri var yıldızlar galaksiler arası çok hızlı geçiş yapıyorlar niye Dünyaya gelmediler?
Evren çok büyük bir boşluk (gezegenleri yıldızları vs. saymazsak.)ki her saniye genişliyor ve belki de Dünya dışında her saniye yeni canlı meydana geliyor. @atrea nın da dediği gibi normal bizim gibi düşünebilen canlılar değildirler belki de bitki vs.dir. O yüzden belki de Dünyaya başka bir canlı(lar) gelmedi.
Benim düşüncelerim bunlar. Yazım hatalarım olabilir çünkü mobilden yazıyorum.
Zamqiler.
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır
Daha ne tartışıyoruz hacılar ?
Bende iddaa ediyorum uzaylılar ters takla atarak dolaşır, mahmutça konuşur ve en büyük sosyalleşme araçları patatestir.
Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Tek: Patates yetiştirir yarı köledir.
No: Sürüye liderlik eder ve yumurtlar.
Ellibir: Tek amaçları takla atmaktır.
Bu uzayların ayakları olmasına rağmen gözleriyle yürür patatesleri burnuyla içer.
Kanatları vardır ama çırpınca uçmazlar ışınlanırlar.
Sizin dedikleriniz ne kadar mantıklıysa, benim italik yazı ile yazdıklarım o kadar mantıklı.
Gizli mesajın hoşuma gitti.Hatta uzaylıların 3 cinsiyeti vardır. Tek, No ve ellibir.
Şöyle Söyliyim Benim Konuda Söylemek İstediğim Uzayda Hızlıca Hareket Etmeli vb. değildi. Eğer Öyle Bir Canlı varsa ki Ben Olduğuna İnanıyorum. Nasıl Oldukları Hakkında Bir DÜşünceydi.Nereden biliyoruz onların teknolojilerinin geliştiğini? Nereden biliyoruz onların kolayca yolculuk yaptığını? Ya onlar bizim gibi gelişemediyseler ya da0 bizimle aynı şekilde geliştiyseler. Ya bilmem kaç ışık yılı uzaktaysalar ve gelemiyorlsalar.
Burda uzaylılar (hatta uzaylılar değil canlılar onlara göre biz de uzaydayız.) yok demiyorum tabii ki de var o kadar galaksi gezegende sistemde bir tek bizden başka canlı olmamadı saçma.
Merak ettiğim şu kim o başka canlıların teknolojisinin üst düzeyde olduğunu söylüyor veya çıkarttı? hiçbir kanıt yokken onlatın süper zeka olduğunu müthiş teknolojileri olduğunu söylemek saçma. Madem ki müthiş teknolojileri var yıldızlar galaksiler arası çok hızlı geçiş yapıyorlar niye Dünyaya gelmediler?
Evren çok büyük bir boşluk (gezegenleri yıldızları vs. saymazsak.)ki her saniye genişliyor ve belki de Dünya dışında her saniye yeni canlı meydana geliyor. @atrea nın da dediği gibi normal bizim gibi düşünebilen canlılar değildirler belki de bitki vs.dir. O yüzden belki de Dünyaya başka bir canlı(lar) gelmedi.
Benim düşüncelerim bunlar. Yazım hatalarım olabilir çünkü mobilden yazıyorum.
Daha önce uzaylı gördünüz mü ? Hayır.
Uzaylı izine rastlanıldı mı ? Hayır.
Daha önce insan dışında composit alet edevat yapıp kullanabilen bir canlı gördünüz mü ? Hayır
Adamlar yıldızlar arası yolculuk yapıyor ve bizim teknolojileri takacaklar sencede mantıksız değil mi gelirlerse köleleştirmek için gelirler. .d