uralyanki
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İstek attım, kabul ederseniz konuşabiliriz.tabii ki Söyliyim Sabah 10 Akşam 11 - 12 Arasında DeğişmektedirTeşekkürler
İyi günler.İstemiyorum Zaten Boşverin.
İstek attım, kabul ederseniz konuşabiliriz.tabii ki Söyliyim Sabah 10 Akşam 11 - 12 Arasında DeğişmektedirTeşekkürler
İyi günler.İstemiyorum Zaten Boşverin.
Pluginer olarak listeye alındınız yarın sabah size ulaşılacaktır.İsim Soyad; Barış Temizyürek
Yaş;16
Kodlama bilginiz; Burda İyi DEsem İyi Olmam Yaparım Gorursun Herşeyim 100 Lük
Plugin bilginiz; 100 DEdiğim Gibi _________________Skype--Real123456813_______________
Örnek Soru;
Server giriş yazısı nasıl değiştirilir?; ModManager Oyuna Girdikden Sonra Autme modt
----------------------------------------------------------
Teşekkür Ederim İsteğinizi Kabul Ettim istediğiniz zaman görüşme yapabiliriz teşekkürlerİstek attım, kabul ederseniz konuşabiliriz.
İyi günler.
siz yetkilimisiniz?Hocam yaptığın işlem cok uzunAma garanti iş
Listeye alındınız sabah size ulaşılacaktır. Simdi Skype'den ulaşıyorum yarın sabah konuşulacak.İsim Soyad; Ibrahim Aliyev
Yaş; 16
Minecraft bilgin; %98
Türkçe bilgin(yazım); Iyidir
WorldGuard'da hammadde yaptın, hammaddenin wg'sini nasıl atarsın?; Dış wg ./rg define hammadde , ./rg flag hammadde pvp deny ./rg flag hammadde build deny ./rg flag hammadde invincible allow ./rg flag hammadde mob-spawning deny
İç WG /rg define hammaddeic ./rg flag hammaddeic pistons deny ./rg flag hammaddeic tnt deny
Skype adresiniz; ibrahim.20023
Listeye alındınız sabah size ulaşılacaktır. Simdi Skype'den ulaşıyorum yarın sabah konuşulacak.İsim Soyad; Ibrahim Aliyev
Yaş; 16
Minecraft bilgin; %98
Türkçe bilgin(yazım); Iyidir
WorldGuard'da hammadde yaptın, hammaddenin wg'sini nasıl atarsın?; Dış wg ./rg define hammadde , ./rg flag hammadde pvp deny ./rg flag hammadde build deny ./rg flag hammadde invincible allow ./rg flag hammadde mob-spawning deny
İç WG /rg define hammaddeic ./rg flag hammaddeic pistons deny ./rg flag hammaddeic tnt deny
Skype adresiniz; ibrahim.20023
Seve Seve <3Listeye alındınız sabah size ulaşılacaktır. Simdi Skype'den ulaşıyorum yarın sabah konuşulacak.
Listeye alındınız sabah size ulaşılacaktır. Simdi Skype'den ulaşıyorum yarın sabah konuşulacak.
Yetersiz başvuru,tekrar hepsini doldurarak başvurunuzu yaparsanız sevinirim.İsim Soyad;Berk Onur Gümüş (Onur'u kullanıyorum)
Yaş;16 yalan yok
Minecraft bilgin;
Türkçe bilgin(yazım);
WorldGuard'da hammadde yaptın, hammaddenin wg'sini nasıl atarsın?;//wand ile yeri seçerim sonra //expand vert /rg def İsim , hammaddenin oyuncuların kazcağı bölümü seçerim , /rg def İsim , sonra /rg flag Koyduğun İsim build allow yazarım ve son
Skype adresiniz;[email protected]
![]()
Yetersiz olduğunuz için alınmadınız, iyi günler.İsim Soyad;Mehmet Sönmez
Yaş;16
Minecraft bilgin;%98
Türkçe bilgin(yazım);%95
Senden küçük bir arkadaşımız sana saygısızlık yaptı, ne yaparsın?;Önce Uyarırım Gene Yaparsa Gerekeni Yaparım
Skype adresiniz;MehmetTR{TheMehmetTR}
Listeye alındınız, size ulaşılacaktır.Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Moderator
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Sunucu Durumuyla İlgilenebilirim
-Gerektiginde Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Moderator olmaktan asla sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Kurucuya veya Admine gerektiginde yardim edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu
Gmail : [email protected]
ts3 var
Kriterlere uygun olmadıgınızdan dolayı malesef alınmadınız.Moderatör;
İsim Soyad;Timur Soy Adımı Paylaşmak İstemiyorum
Yaş;18
Minecraft bilgin;1.6 Dan Beri Oynuyorum
Türkçe bilgin(yazım);Arada Sırada Hatalarım Çıka Biliyor Ama Düzeltirim
Senden küçük bir arkadaşımız sana saygısızlık yaptı, ne yaparsın?; Onunla Kavgaya Girmek Yerine Yaptığının Yanlış Olduğunu Söylerim
Skype adresiniz;Timur_81_92