Evren Space Grafik Kimdir ?

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben YasirUS
Yaklaşık 5 Ay Oldu @HGSquire den Grafik İstedim İsteğim Şuydu Bana Konu Tasarımı + Web Site Teması Lazım Kaça Halleriz Dedim 30 Olurmu Diye Sorunca 50 Ye İkisinede Yaparım Dedi Bende Ok Dedim Ödedim Yaklaşık 1 Hafta Sonra Geldim Ve Bana Mobil Tasarımda Lazım Kaç TL İle Eklersin Diye Sordum 20TL Dedi Ödedim Onuda Ardından Borç İstedi Benden Anında Yapacağım Borcu Verirmsin Dedi Üzerine Sana Maskot Çizimler Vs. Dolduracağım Dedi 20Tl İstedi Üzeirne 1 Hafta İçinde Öderim Dedi Verdim Parayı Tam Tamına 90TL Verdim Ve Zorlaya Zorlaya Bir Ana Sayfayı Yaptı Ardından Ben Teşekkür Ettim Devamı Ne Zaman Dedim Kısa Süre İçinde Vs. Dedi Ardından @Ragnarak (Kayra) da @HGSquire den Tasarım Satın Almak İster Ve 50TL gibi Bir Fiyata Anlaşırlar VE Kayra Su Soruyu Sorar Yasir Alalı Cok Oldu Onunkiler Bittimi Diyince Evet Bitti Der Sadece 1 Tanesini Yapmasına Rağmen Ardından Kayra Benle Konusunca Yapmadı Diyince Kızdı Oda Tabi Yaklaşık Alalı 3 Ayı Geçti Ve Ardından Ağır Konuşmaya Başladım Ve Sonucunda Yapmam Böyle Deme Diye Bir Tehditte Bulundu Tamam Benide Anla Dedim Geçtim Ardından Bizim Ekibimize Biri Katılmıştı Adını Demeyeceğim (Konunun Onla Alakası Yoktur) Bu Arkadaş Bu Bizde @HGSquire nin Yaptığı Tasarımı Görünce Üstteki Adını Bilmediğim Yeri Kendi Tasarımında Kullanmak İster Ve Tabikide @HGSquire Sattım Falan Bilmez Verir Onada Oda Kullanır Tabi Vermiş Çünkü 4 Ay Sonrasında Bana Tüm Tasarımlarını Yapacağını Deyip 1 Logo VE Başlıkları Verir Ve Birkaç Başlığı Unuttuğumu PSD sini istediğimi Diyince Kaydetmediğini Ama Kaydetsede Vermeyeceğini Söyler Zaten Sinirlenip Kaldırdım Tasarımı Ve Aldığı Borcu Ödemesini İstedim Ve Konuya Şunu Soktu
Bana Maskot Çizim Vs. Dediği İçin Bende O Maskot Çizim Yerine PP için Özel bir şey İstedim Olur Dedi Ve Konuya Bunu Katıp Bunu İstedin Ya Borç Yerine Dedi Hiçbir Tasarımını Kullanmıyorum VE Burdan Alacağınıza BiOnluk Gibi Sitelere Bakmanızı Öneririm...
(şu an 90TL Gitti + Tasarımlarda Yok)
(Tasarımları 4 Ay Beklrttiği İçin Ben İstemedim 4 Aydan Bahsediyoruz 120 Gün Yaklaşık!)
(Ve Kayrada Hala Parasınıda Alamadı Tasarımlarıda)
--------
SS isteyenler özel mesaj yoluyla isterlerse veririm
------
Lütfen bir şey almadan önce dikkat ediniz

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
İyi niyetinin kurbanı olmuşsun dostum :(
Bu insanlara edilmeyecek laf, hakaret yokta bu ortamda denmez...

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ben bu adamı kötülediğim için kanıtım olmadığı için rapor yemiştim alsana kanıt kaldırın uyarı puanımı :D

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HGSquire Bekleniyorsunuz..
Siz de, biri sizden borç isterse en yakın arkadaşlarınıza verin.Güvenmeyin.İnternette bunun gibileri çok..

SteveStifler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En başından hatayı siz yapmışsınız denemez, çünkü bu piyasayı bilmediğinizi varsayıyorum. Eğer profesyonel bir şekilde bir iş istiyorsanız bunu kimse doğru düzgün söylemiş olduğunuz fiyata yapmaz ve kişiden kişiye değişir. Halen istediğiniz tasarım yoksa eğer elinizde kağıda çizilmiş bir plan varsa sizin için ücretsiz olarak yapabilirim. Ancak üzerinde rengine boyutuna kadar belirtmeniz gerekiyor. Benimle birlikte çalışmak isterseniz özel mesaj sistemi üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
YasirUs Ssleri Atsaydın Keşke Kanıtlar Ortada Olurdu Yada Bana Özelden Atabilirmisin ?

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun Dostum.

Kaç ay Boyınca sustum anlıyorsunki sen sustukça başkaları dolandırılmaya devam ediyor...

Yasir Dostum forumun değerli üyelerindensin boş bir vaktinde bana skype mesaj at. üzüldüm böyle bi olay olduğunda

Zararını ben karşılıcam. Sırf üzüldüğüm için ve forumun eski insanları üzülmesin diye.

Skype : nbn.graphics boş bir vaktinde at halledeyim ne istiyosan.

+ Böyle bir meslektaşımın Satıcı TAG ile bunu yapması hiç hoş değil. !
Kendini geçtim bizi bile lekeliyor.
Zaten Ücretsiz bir şey paylaştığımda hep lekeliyordu onu yapamıyorsun falan hatasız olsa bile yok şuna benzemiş vs vs.
Neyse Dostum dediğim gibi mesaj at halledelim.

Yunus2188

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaç ay Boyınca sustum anlıyorsunki sen sustukça başkaları dolandırılmaya devam ediyor...
Kardeşim aynı durumu ben yaşıyorum, 2 aydır bir webtasarım yapıcak (lc,craftrise) gibi aldıkça alıyor aldıkça alıyor parayı yok kodlama yok lazım, elimizden bir şey gelse gereğini yapsak keşke..

İNSANLIĞINDAN UTANMIYORLAR! (pardon insan dedim)

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun Dostum.

Yasir Dostum forumun değerli üyelerindensin boş bir vaktinde bana skype mesaj at. üzüldüm böyle bi olay olduğunda

Zararını ben karşılıcam. Sırf üzüldüğüm için ve forumun eski insanları üzülmesin diye.

Skype : nbn.graphics boş bir vaktinde at halledeyim ne istiyosan.

+ Böyle bir meslektaşımın Satıcı TAG ile bunu yapması hiç hoş değil. !
Kendini geçtim bizi bile lekeliyor.
Zaten Ücretsiz bir şey paylaştığımda hep lekeliyordu onu yapamıyorsun falan hatasız olsa bile yok şuna benzemiş vs vs.
Neyse Dostum dediğim gibi mesaj at halledelim.
En başından hatayı siz yapmışsınız denemez, çünkü bu piyasayı bilmediğinizi varsayıyorum. Eğer profesyonel bir şekilde bir iş istiyorsanız bunu kimse doğru düzgün söylemiş olduğunuz fiyata yapmaz ve kişiden kişiye değişir. Halen istediğiniz tasarım yoksa eğer elinizde kağıda çizilmiş bir plan varsa sizin için ücretsiz olarak yapabilirim. Ancak üzerinde rengine boyutuna kadar belirtmeniz gerekiyor. Benimle birlikte çalışmak isterseniz özel mesaj sistemi üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.
Bu devirde böyle insanları görmek beni mutlu ediyor .
Öyle değilmi @YasirUS

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Diğer Arkadaşalında Dediği Gibi İstersen Bedavaya Yapabilirim Site Tasarımını ( şu an Tek Yapabildiğim Bu , Login Registerli Yapabiliyorum Ayrıca Ama Market Yapamıyorum )