1.9 veya 1.10 killaura falan çalışıyomu ?Huzuni iyi bir hile mi
KillAura'sı tamamen legit ayarlanmış ve bypass içermiyor.
Ben rage ve bypass içeren birsürü hile biliyorum. (Çıkan yeni hileler hep artık böyle.)
1.9 veya 1.10 killaura falan çalışıyomu ?Huzuni iyi bir hile mi
KillAura'sı tamamen legit ayarlanmış ve bypass içermiyor.
Ben rage ve bypass içeren birsürü hile biliyorum. (Çıkan yeni hileler hep artık böyle.)
Soruyu anlamadım1.9 veya 1.10 killaura falan çalışıyomu ?
Minecraftın 1.10 gibi sürümlerinde hileler engellenmedimi hayla madem çözüm yolu kalmadı ?Soruyu anlamadım
Neyde/Nerede ney çalışıyor mu ?![]()
Hayır niye engellensinMinecraftın 1.10 gibi sürümlerinde hileler engellenmedimi hayla madem çözüm yolu kalmadı ?
Her hile engellenir, kod bilgisi olsun yeter. Kullanmaya gerek yok mantığını bakarak bile çözerim2017 yayınlanacak sky_scripts'in hilesini tüm Amerika bekliyor kill auraya yeni bir özellik eklediler bunu engellemek kolaydır fakat hileyi kullanmadan nasıl engelleyeceğini bulamazsın.
Not: hile Türkiye anlaşması ile 39 Türk lirası
sky_scripts Technology
"sky_scripts Technology"2017 yayınlanacak sky_scripts'in hilesini tüm Amerika bekliyor kill auraya yeni bir özellik eklediler bunu engellemek kolaydır fakat hileyi kullanmadan nasıl engelleyeceğini bulamazsın.
Not: hile Türkiye anlaşması ile 39 Türk lirası
sky_scripts Technology
Spideri duvarlara tırmanmayı engellemeyi nasıl yapabiliriz sen ne kullandın ?"sky_scripts Technology"
tüm amerika bekliyor
LOL
Spider için özel bir şey yapmadım. Fly koruması engelliyor.Spideri duvarlara tırmanmayı engellemeyi nasıl yapabiliriz sen ne kullandın ?
Bana killaura korumalı halini verebilir misin? Elbette Citizens ile yapılan, yani havada uçuşan görünmez adamlar,
Umarım zor bir istek olmamıştır ^^