[SK] DontCheat - Muhteşem AntiCheat v.1.1.1

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
2017 yayınlanacak sky_scripts'in hilesini tüm Amerika bekliyor kill auraya yeni bir özellik eklediler bunu engellemek kolaydır fakat hileyi kullanmadan nasıl engelleyeceğini bulamazsın.
Not: hile Türkiye anlaşması ile 39 Türk lirası
sky_scripts Technology

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nukeri de engelleyebilirsen çok iyi olur hocam.Başarılarının devamını diliyorum güzel skript.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2017 yayınlanacak sky_scripts'in hilesini tüm Amerika bekliyor kill auraya yeni bir özellik eklediler bunu engellemek kolaydır fakat hileyi kullanmadan nasıl engelleyeceğini bulamazsın.
sky_scripts Technology
Her hile engellenir, kod bilgisi olsun yeter. Kullanmaya gerek yok mantığını bakarak bile çözerim

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
sky_scripts Technology
"sky_scripts Technology"
tüm amerika bekliyor

LOL

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bana killaura korumalı halini verebilir misin? Elbette Citizens ile yapılan, yani havada uçuşan görünmez adamlar,
Umarım zor bir istek olmamıştır ^^

Engel için çalışmaya başladım uykum geldiği için şuanlık yatıyorum yarın devam edicem.Sistem güzel çalışıyor fakat aksilikler var npcye saldırmayı falan tespit edemedim düzgün bir şekilde ki, yarın ilgilenicem teşekkürler..