Tlp film - KAMERAMAN ALIMI 350+ Fps!

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Hmm kameraman olarak katılabilirim.Skypeniz varmı ?

wTenqew

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin misin kardeşim?, senden bu işi bin kat daha iyi yapan insanlar var, örnek: Compuıterram sen kimsin ki bunlara meydan okuyorsun?, daha editte sağ yukarıda düzgün bir kutu editleyip koyamamışsın bile. Bir de kalkmış utanmadan sıkılmadan türkiyede yokmuş, en iyisiymiş tutacakmış. Peh!, güldürme beni.

Filmin içeriğide çok saçma olmuş, senaristi kovmanızı öneriyorum.
Compuıterram da kim?

16 yaşında çocuksun bir şey demiyorum da şu Compuıterram denen kişi her kimse bir link atda bakalım

wTenqew

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
16 yaşında çocuğum öyle mi?, yaşını başına alarak konuş kardeşim. Yaş her şeyi göstermez, senin gibi egoist arkadaşlar için söylüyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca şuanda 17 yaşındayım, 1 sene sonra reşit olacağım. Benim yaşım seni ilgilendirmez, sendede yaş var ama beyin yok. Üzgünüm.

Ayrıca bu işi yaptığıne göre en fazla 12 yaşında olmalısın, kes sesini.
12 mi? Yaşım 19 yarın gel kimliğide gösteririm. Bu kanal film kanalı deil, arasıra film çekerek film kanalı olunmuyor ben sana örnek göstereyim de öyle konuş; ExplodingTNT

Ha bu arada IQ'm 140 2015 de test ettirdim belgelerde var

+O kanalın çektiği tüm filmler yabancıların çektiği filmlerin seneryosu olsun konusu olsun tamamen çalıntı. Sadece ingilizce bir filmi yeniden çekip türkçeleştirmişler bumu kalite?
+Ben kimseye meydan okumuyorum kanada da 1000+ böyle kanal türü varken kimse bir şey demiyor, Türkiyede 2 3 tane var 4. sü gelecekse meydan okumak ne alaka? Bide beyinsiz diyene bak.
Bide egoist diyor konuyu saygıyla samimi bir şekilde hazırladım adam gelmiş nerdeyse küfür edicek terbiyesize bak sen
Vede şunu ekliyim sen kimsinde benle tartışıyorsun?

Son düzenleme: