Sunucuya girenlere öğretici plugini

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya giren kişilerin tabelaya veya butona tıklamaları halinde haritada bizim belirlediğmiz yerlere ışınlayıp
Orada bir kaç saniye tutup önünde yazı belirmesini istiyorum.

Misal burası skywars işte şöyle oynanır felan
Pluginini bulamadım

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chest Commands ile yapılabilir, benim sunucumda var. İstersen özelden ulaş
ChestCommands bunun için uygun değil. Benim amacım Ogretici için koyucagım butona bastıktan sonra belirli zaman aralıklarında haritanın bazı bölgelerine spawnlanıcak . Ve Önünde HD yazıları belirecek.

efe24

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimse Yardım Etmiyor Bari ben Yardım edem

Plugini bir kaç saat sonra veririm sana

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buton değilde tabela ile yapılabiliyor dediğin hem tabela ile düşündüğün şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum
essentials varsa plugin indirmene gerek yok aşağıdaki forumda bir arkadaş detaylı anlatmış umarım işine yarar

Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu linki verdim ama umarım yasak değildir !

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Bazı sunucular belli bir mekan oluşturup içine hologram koyuyorlar.
  • Yada açıklama için uygun yerler oluşturur, oyuncuyu belli zaman aralıklarında o yerlere ışınlarsın. Işınlandığı bölgeye göre konuşmaya mesaj atar yada ekrana title geçersin. (Sanırım istediğin bu. Teknik olarak skript ile yapmak mümkün ama arkadaş pl hazırlayıp vericem demiş. Başarılar :))

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Var Linki:
Ama Paralı Senin İstediğin Özelliklere Sahip Ek Olarakta Haritada Kimsey iGöstermez Ama Köylü Vb ayarladıysan Gösterir

KaanGM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En iyisi Komut Bloğuyla pluginsiz kullan her yere tp ettirsin o sıradada hologram olsun onları okusunlar map olsun al işte pluginsiz çözüm (:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yukarıda zaten en iyilerinden birisi paylaşılmış bende ücretsiz bir alternatifini vereyim. "
" (Yukarıdaki gibi tpleyerek değil CamStudio'nun mantığıyla çalışır)

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Öyle San Mineplexte Bilene Kullanılıyor Lobisi Dğeiştirilemeden Önce Köylülere De Tutorial Vardıya Onu Ypan Bu Pl Onan Onu Hafife Alma Bende Son Sürüm Var :)
Ya aşırı kolay bir şey zor sanıyorsunuz :) Confige verileri gönderip Sağ tıklayınca o lokasyona TP yapıyor bir süre bekletip Loc-2 ye atıyor sırayla Title bile yapmamış kendisi Title-APİ kullanmış bu kadar para etmez o Plugin hatta para etmez

Not: minexplex hazır Plugin kullanmaz kendisi yazıyor