ChestCommands bunun için uygun değil. Benim amacım Ogretici için koyucagım butona bastıktan sonra belirli zaman aralıklarında haritanın bazı bölgelerine spawnlanıcak . Ve Önünde HD yazıları belirecek.Chest Commands ile yapılabilir, benim sunucumda var. İstersen özelden ulaş
Böyle küçük bir Plugini para ile satmaları garip daha kendisi Title yapamayıp APİ kullanmış...Dostum Var Linki:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Ama Paralı Senin İstediğin Özelliklere Sahip Ek Olarakta Haritada Kimsey iGöstermez Ama Köylü Vb ayarladıysan Gösterir
Sen Öyle San Mineplexte Bilene Kullanılıyor Lobisi Dğeiştirilemeden Önce Köylülere De Tutorial Vardıya Onu Ypan Bu Pl Onan Onu Hafife Alma Bende Son Sürüm VarBöyle küçük bir Plugini para ile satmaları garip daha kendisi Title yapamayıp APİ kullanmış...
Ya aşırı kolay bir şey zor sanıyorsunuzSen Öyle San Mineplexte Bilene Kullanılıyor Lobisi Dğeiştirilemeden Önce Köylülere De Tutorial Vardıya Onu Ypan Bu Pl Onan Onu Hafife Alma Bende Son Sürüm Var![]()