Serverımızı ziyaret edecek misiniz?

• Evet

Kullanılan: 11 78.6%
  • Hayır

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu yapısı durumdan Muhteşem gözüküyor.TNT açık olsa bana göre daha muhteşem olurdu tabi başarılarınızı dilerim sabırsızlıkla bekliyorum :)

Değerli oyuncularımızın fikirleri bizim için önemlidir. Yönetim kurulu ile bu konu konuşulacak :)

OmerAKMAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostum. Öncelikle serverımıza ilgin için teşekkür ederim. 4 yıl sonra geri döndüğümüz ve çoğu bilgiyi unuttuğumuz için daha serverın teknik yapısıyla ilgili her şeyi yeni yeni kavramaya başladık. Serverımızın temelini oturttuk plugin olarak. Elbette ilerde gelişmeler olacak. Yeni pluginler mutlaka eklenecektir. Tnt'nin neden yasaklandığına gelecek olursak gereksiz şekilde kullanımlara kapattığımız içindir. Sen de bana hak vereceksindir ki TNT sadece senin dediğin amaçla kullanılmayacaktır. Elbette bizim amacımızı kendine ilke edinmiş başka serverler da vardır ancak biz her şeyi kendimizi özgün kılmak için yapmaya çalışıyoruz. Bir şeyleri kötü yapsak da kendimiz olmak en güzeli :)
Öncelikle size çok soru yönelttiğimin farkındayım. Fakat cidden sunucu çok hoşuma gitti. Kimse böyle bir şeye cesaret edemiyor maalesef edende 1 hafta sonra kapanıyor. Sürekli olarak konuyu ve minecraft üzerinden server açılmış mı diye kontrol ediyorum. Bu yüzden bazı şeyleri merak ediyorum.

Kendi fikirlerinizi ortaya koymanız cidden çok güzel. Türkiye sunucularında ender rastlanan bir şeydir bu maalesef ki. Peki spawnerler olacak mı? Bir de lav olmaması obsidyen kullanamayacağımız anlamınamı geliyor?
Market nasıl olacak? Fiyat bakımından soruyorum.

Arsalar olmasa çok hoş olabilirdi. Birde sizce de çok gereksiz warp yok mu? (bkz. balıkçı)

Umarım son 3 dakikadır kontrol ediyorum sürekli serveri :)

Son düzenleme:

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle size çok soru yönelttiğimin farkındayım. Fakat cidden sunucu çok hoşuma gitti. Kimse böyle bir şeye cesaret edemiyor maalesef edende 1 hafta sonra kapanıyor. Sürekli olarak konuyu ve minecraft üzerinden server açılmış mı diye kontrol ediyorum. Bu yüzden bazı şeyleri merak ediyorum.

Kendi fikirlerinizi ortaya koymanız cidden çok güzel. Türkiye sunucularında ender rastlanan bir şeydir bu maalesef ki. Peki spawnerler olacak mı? Bir de lav olmaması obsidyen kullanamayacağımız anlamınamı geliyor?
Market nasıl olacak? Fiyat bakımından soruyorum.

Arsalar olmasa çok hoş olabilirdi. Birde sizce de çok gereksiz warp yok mu? (bkz. balıkçı)

Umarım son 3 dakikadır kontrol ediyorum sürekli serveri :)

Biz burda soruları cevaplamak için bulunuyoruz. Görevimizi yapmazsak bu işler yürümez o yüzden soru sormak için çekinmeyin. Biz Minecraft aleminde tutunup zirvelere çıkmak isteseydik elbette böyle bir sunucu türüne yönelmezdik. Bizim amacımız bellidir ve sapılmayacaktır. Oyuncu sayısı değil oyuncu kalitesi bizi ilgilendiren temel kısımdır.

Sorularına gelelim. Spawnerler olacak mı derken? Eğer silk touchlı bir kazma ile zindanlardan bulduğun bir spawnerı kırarsan elbette var :) Obsidyeni neden kullanamayasın ? Obsidyeni kullanabileceksiniz tabi ama tabi kazması biraz zahmetli olacak :) Market ise emek serverda olması gereken fiyat aralığında.Son sorun içinse sunucumuz ilerleyen zamanlarda elbette gelişecek, temel değişiklikler olacaktır. Gereken warplar eklenecek, eğer gereksiz olduğunu düşündüğümüz varsa silinecektir. Şu an hosting şirketimizden sunucumuzu bekliyoruz sipariş verildi. Serverımız açıldığında size özel mesaj atabilirim. Ama 9'dan önce açılmayacak gibi duruyor. Elimizde olsa hemen açacağız biz de heyecanlıyız fakat beklemedeyiz :)

OmerAKMAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Spawner derken markette satılacak mı manasında sormuştum. Mesela yabancı serverlerde örneğin SaicoPvP'de marketten spawner almak mümkün. Bir de şunu çok merak ediyorum claimdeki chestler açılacakmı spawnerler kırılacak mı?

Jikky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Spawner derken markette satılacak mı manasında sormuştum. Mesela yabancı serverlerde örneğin SaicoPvP'de marketten spawner almak mümkün. Bir de şunu çok merak ediyorum claimdeki chestler açılacakmı spawnerler kırılacak mı?

Eğer düşman factionun powerını düşürüp onun yerini claimlerseniz sandıkları açabilir (admin yardımıyla kilidini kırdırıp) , spawnerları kırabilirsiniz.