Isimsiz_TR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Birisi plugin paketindeki scoreboard ın kodunu yazabilirmi? Yazarsa çok mutlu olurum. Hep bu score board ı arıyorum.
Dostum Bu Score Board değil Feather Board Paralı Bir Eklenti'dirBirisi plugin paketindeki scoreboard ın kodunu yazabilirmi? Yazarsa çok mutlu olurum. Hep bu score board ı arıyorum.
Dostum 1.7.2 eski bir mc sürmü dediğim plugin 1.8.x için malisef :/Umarım 1.7.2 olması sorun çıkarmaz...
Zaten 1.8 kullanıyorum. Plugine baktığımda 1.7.2 gösteriyordu o anlamda dedim.Dostum 1.7.2 eski bir mc sürmü dediğim plugin 1.8.x için malisef :/
Birisi plugin paketindeki scoreboard ın kodunu yazabilirmi? Yazarsa çok mutlu olurum. Hep bu score board ı arıyorum.
Parasız plugin ile yaptım. Adı CTSNCDostum 1.7.2 eski bir mc sürmü dediğim plugin 1.8.x için malisef :/
Ramazan Ramazan Töbe Töbe :FZaten 1.8 kullanıyorum. Plugine baktığımda 1.7.2 gösteriyordu o anlamda dedim.
Parasız plugin ile yaptım. Adı CTSNC
Plugin paketine bir süre mola vermiştim. şu an geliştirmeye devam ediyorum, ilgilenen HUB SUNUCULAR özelden yazabilir.
Update 3.1
Scoreboard olarak FeatherBoard pluginine geçiş yapıldı.
Bungee cord ayarları tamam silindi, daha bugsuzu için çalışılıyor.
0.4 olacaktı yanlışlık olmuş kbRamazan Ramazan Töbe Töbe :F
Edit: Pl Paketi Güzel Zaten Bana Vermişitn![]()
Yorumun için teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar!Ellerine sağlık. Hayırlı Ramazanlar.
Konuyu düzgünce okumayı denedin mi?ücretlimi ücretsizmi
peki bunu karşılığında yetki istiyormusun şimdi okudumKonuyu düzgünce okumayı denedin mi?
Evet sunucusunda admin yapanlara veriyorum.peki bunu karşılığında yetki istiyormusun şimdi okudum
tmm admin vericemEvet sunucusunda admin yapanlara veriyorum.