Emek bir server varmı ? (Lapissiz Faction)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şunu da kabul etmek gerekiyor. Hile asla engellenemez. En iyi çözüm yolunun bu olduğunu düşünüyorum. Eleştirmek yerine daha iyi bir fikriniz varsa yazarsanız en azından bir faydanız dokunmuş olur. Ayrıca böyle oyun bozulmuyor, aksine sunucuda vakit geçirip eşya kasanlar sunucumuzda bulunan sanal pazar ile eşyalarını satıp piyasaya hakim olabilirler.
Hile engellenir. Eleştiriye neden açık değilsiniz anlamadım, hem benim yaptığım öneri. Lapissiz factionun bile tutmadığı bu ülkede bu sistem mi tutacak? Eminim çoğu kişi benim gibi saçma bulacaktır. Sadece kendi düşünceleriniz önemli değil. Yani böyle yapacaksan öneri isteme zaten. Eğer hile engellenmeyecekse ne anlamı kalır zorluğun? Oyunu bozmak yerine hileyi engellemeye çalışmalısınız. Gördüğümüz elmasın çıkmaması yerine elmas cevherinin oluşma sıklığını ve miktarını azaltın bari. Bunu da öneri değil, kötü eleştiri olarak anlamazsınız umarım.

Son düzenleme:

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hile engellenir. Eleştiriye neden açık değilsiniz anlamadım, hem benim yaptığım öneri. Lapissiz factionun bile tutmadığı bu ülkede bu sistem mi tutacak? Eminim çoğu kişi benim gibi saçma bulacaktır. Sadece kendi düşünceleriniz önemli değil. Yani böyle yapacaksan öneri isteme zaten. Eğer hile engellenmeyecekse ne anlamı kalır zorluğun? Oyunu bozmak yerine hileyi engellemeye çalışmalısınız. Gördüğümüz elmasın çıkmaması yerine elmas cevherinin oluşma sıklığını ve miktarını azaltın bari. Bunu da öneri değil, kötü eleştiri olarak anlamazsınız umarım.
Ben eleştiri yapmayın demiyorum. Eleştirirken çözüm de üretin ki bir faydanız dokunsun. Ayrıca söylediğiniz şeyin ucu sadece hile kullanmayanlara dokunur. Bu arada hile engellenir diyorsanız bana 1.8 için %100 hile engelleyen bir şey gösterin lütfen. En büyük sunucularda bile hile açığı mevcut. Bu arada malum internet ortamı, duygular ifade edilemiyor. Beni yanlış anlamayın kesinlikle hakaret vb. bir durum söz konusu değil. Bu arada alternatif bir çözüm yolu bulduk fakat onu da aşabiliyorlar sanırım. Yani her türlü hile çalışıyor. %100 engelleyemezsek mecbur dediğim yola başvurmak zorundayız.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Engellemek isteyen engelliyor. Büyük sunucuyla falan hiçbir alakası yok.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Konuyu terk ediyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim fakat bütün hileleri engelleyeceğini sanmıyorum. Az kullanılan bir hileyi yükleyip girilebilir. Yani tam anlamıyla adaleti sağlamak istiyorum. Ondan böyle bir sistem kurmayı tercih ettim. Bu arada evet "eleştirmek yerine" demişim fakat insanlık hali o yazıyı 1 dakikada yazıp yolladım. Yani demek istediğim eleştirirken çözüm de üretin ki eleştiriniz lafta kalmasın, yardımınız dokunsun. Yani "şu şu sisteminiz kötü olmuş, onun yerine şöyle yapın." derseniz daha sağlıklı bir eleştiri ve aynı zamanda öneri yapacağınızı anlatmaya çalışıyorum.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu iş biraz oyunculara kalan bir olay. Biri bir anda lapisi çıkarıverince tüm ilgi onun üstüne gitti. Lapisi sevmeyen bile lapisi sever oldu. Büyük/küçük yani yaş ayrımı olmaksızın genel olarak kitle lapisli faction sunuculardan yana.

İş irade işi. Türkiye'nin birçok iyi sunucu ekibi lapis yokken çok güzel işler başarıyorlardı. Lapis çıktıktan sonra (çıkmadan önce de) bu sunucular tek tek kapandı. Sonralarda ise her yıl birçok lapissiz ve iddialı sunucu açıldı. Fakat ilgi görmedi, sahipleri de büyük bir hüsranla kapattılar.

Ha bir de şuna şaşıyorum. Bir sürü kişi var lapissiz faction arayan ama istenilen özellikte sunucular açılınca kimse bakmıyor bile.

Sonuç olarak, bu iş biraz zor üstte bir arkadaşın dediği gibi. Açılsa da, ancak çok ünlü Youtuber kişilerin desteğiyle açılır. Onlar sayesinde dolar diye düşünüyorum.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar selamlar.

Bu iş biraz oyunculara kalan bir olay. Biri bir anda lapisi çıkarıverince tüm ilgi onun üstüne gitti. Lapisi sevmeyen bile lapisi sever oldu. Büyük/küçük yani yaş ayrımı olmaksızın genel olarak kitle lapisli faction sunuculardan yana.

İş irade işi. Türkiye'nin birçok iyi sunucu ekibi lapis yokken çok güzel işler başarıyorlardı. Lapis çıktıktan sonra (çıkmadan önce de) bu sunucular tek tek kapandı. Sonralarda ise her yıl birçok lapissiz ve iddialı sunucu açıldı.

Ha bir de şuna şaşıyorum. Bir sürü kişi var lapissiz faction arayan ama istenilen özellikte sunucular açılınca kimse bakmıyor bile.

Sonuç olarak, bu iş biraz zor üstte bir arkadaşın dediği gibi. Açılsa da, ancak çok ünlü Youtuber kişilerin desteğiyle açılır. Onlar sayesinde dolar diye düşünüyorum.
Sonuna kadar katılıyorum fakat bunu görevlerle vb. desteklersek belki şansımız olur dedim. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.