EdwardWiles
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Özel mesajlarınıza bakın skype adresimi özelden yazıyorum.Gormemisim Kusura bakmayin Isterseniz Skypeden Ekleyin Ayrintili konusalim
Alımlar devam ediyor.
Özel mesajlarınıza bakın skype adresimi özelden yazıyorum.Gormemisim Kusura bakmayin Isterseniz Skypeden Ekleyin Ayrintili konusalim
http://forum.gamer.com.tr/konu/eversource-network-rehber-alimi.352405/ BUNA BAK EDWARDÖzel mesajlarınıza bakın skype adresimi özelden yazıyorum.
Alımlar devam ediyor.
2 konu birden fazla oluyor şimdilik kapat bence o konuyu gelen olmazsa son 1 gün açarsın.
Zaten bir ortağım var. Üzgünüm ama daha fazla ortak istemiyoruz.SERVER ORTAK OLMAK İSTİYORUM .
Skype üzerinden iletişime geçilecektir.{-Mimarlık Başvurusu-}
Ad: Nurican
Soyad: Durna
Tecrübeleriniz: Mimarlık Tecrübem Yok Daha çok Moderator Adminlik Tecrübelerim Var Fakat Builderliğimde Gayet Iyi Kendi Haritalarımı Yapıyorum
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?: Yerine Göre Evet
Ekran görüntüsü: (Şart değil) Almadım?
Eklemek istedikleriniz: Skype ile Hemen İletişime Geçilmesini Ve Eklemek İstediklerimi Ordan Belirtmek İstiyorum
Ne olarak başvuru yaptığınızı yazmamışsınız.Ad: Amir
Soyad: Shahvari
Tecrübeleriniz: iyi %90
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?: Evet
Komut bilgisi: Iyi
Eklemek istedikleriniz: Ben sizinle iyi seyler yapacagimiza inaniyorum
Moderator olmak istiyorumNe olarak başvuru yaptığınızı yazmamışsınız.
Tüm alımlar devam ediyor.
Moderator için bilginiz iyi olmalı ben Serverin BAS REHBERİYİM BENDE SECİYORUMModerator olmak istiyorum
ben moderator olmak istiyorumModerator için bilginiz iyi olmalı ben Serverin BAS REHBERİYİM BENDE SECİYORUM
Moderator için bilginiz iyi olmalı ben Serverin BAS REHBERİYİM
anlıyorum ama bilginiz nasılben moderator olmak istiyorum